Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#aliexpress #foxoffer #pokazzakupy
Na fotce masz wszystkie uchwyty, jakie są standardowej paczce. Ja do tego dokupiłem jeszcze wtyczkę do zapalniczki i przyssawkę na szybę.
Ale dzięki naprawdę za ukazanie tego wpisu. Od tygodni szukam czegoś takiego i wreszcie chyba się skuszę.
A do kasku to raczej nie naklejką, tylko paskiem. Są dwa paski na rzep i dwa zwykłe ściągane, tu na filmie je widać w woreczku w 5:51, ale gość ich wcale nie rozpakował.
Jest też w komplecie linka stalowa/metalowa/jakaś z czegoś, żeby przywiązać na zaś, gdyby mocowanie puściło
@Yokozuna: @alpineking:
Do zabezpieczenia w razie puszczenia taśmy jest linka, tak jak mówiłem, no ale ją
Komentarz usunięty przez autora
Obstawiam, że gwarancji nie ma. No bo gwarancja = wysyłka do Chin w pudełku z całym kompletem dodatków, a więc i spore koszta.
Jestem z województwa śląskiego, więc do Lublina mam
Sprawdzę jeszcze ile faktycznie się mieści filmu na karcie 32gb.
Zrobię chyba nowy wpis, ze wszystkimi informacjami zebranymi w jednym miejscu :P
Kamerkę ustawiłem przed telewizorem, żeby nagrywała ruchomy obraz. Nagrałem prawie 3h 10m, i zostało jeszcze ponad 8gb wolnego miejsca. Teraz wyświetla pozostały czas nagrania 1h 12m z haczykiem, więc już pokazuje dobrze. Można więc przyjąć, z marginesem kilkunastu minut, że w rozdzielczości 1080 da się
https://www.youtube.com/watch?v=v1JabF3h6p0