Wpis z mikrobloga

@Wjesiu: albo wrzuć plik z filmem na jakiś serwer, żeby nie podlegał żadnej kompresji (mirki pomóżcie na jaki serwer)

PS pewnie większość będzie zamawiać z aliexpress ;)
  • Odpowiedz
Macie Mireczki: https://mega.co.nz/#!tN4gjJoD!O7I2jxo5c4_leXyiwWZ5s79I8p2AeayHGVp0MsKb6Po

Póki co w domu tylko nagrane jak się znęcam nad psem. Bez zapalonych świateł, bez zmiany żadnych ustawień. Jedynie palec od siebie dołożyłem.

Dopiero teraz zauważyłem, że jakiś maziajec jest na obrazie, okazało się, że to plamka jakiegoś kleju, czy sylikonu na obiektywie z wierzchu była. Już wyczyściłem i film z auta już będzie bez tego.

@emtei: @BuFu: @Felonious_Gru: @kaczmar119: @
  • Odpowiedz
@bslawek: nie znalazłem żadnej opcji zmiany formatu. 1080 leci do mov, może niższe rozdzielczości zapisuje do avi, nie wiem jeszcze.

@bartov: nic w środku nie brzęczy, więc to chyba dobrze :P Za to słychać na filmie jak wciskasz przyciski, ale to chyba standard. Obudowa widać i czuć, że tani plastik, ale nie jeszcze się nie rozpada. Wodoszczelna obudowa wydaje się spoko - ma grube ścianki i ciężko się
  • Odpowiedz
@bslawek: Jeśli tylko do samochodu, to trochę bez sensu raczej, bo są tańsze kamerki nagrywające w dobrej jakości.

Mi zależało na kamerce, z którą można wyjść z auta i ponagrywać co innego, albo po prostu mieć ją w kieszeni i nagrywać nią zamiast komórką, a przy okazji czasem wrzucić do auta.
  • Odpowiedz