Aktywne Wpisy
#zwiazki #tinder Gdzie teraz znaleźć taką klasyczną konserwatywną żone co będzie wszystko robić domyślnie jak kiedyś nornalne kobiety tj jedzenie, zakupy, sprzatanie, dekoracje, ciasta, a ja będę leżał przed tv i raz na pół roku kran czy inną szafke naprawie
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
Tak jak klasyczny domyślny facet z lat 00s
grimhzr +237
- weź mnie trzaśnij fotę, że zapracowana razem z plebsem w zatłoczonym pociągu jeżdżę i nie straszne mi na ziemi siedzieć, taka ze mnie poczciwa i normalna kobita, jak ten plebs
- te kaśka, ale siedzisz obok wolnego miejsca, na które rzuciłaś swoją torebkę
- dooobra #!$%@?, rób. nikt się nie zorientuje. u trzaskowskiego działa, u mnie też zadziała
#bekazlewactwa #sejm
- te kaśka, ale siedzisz obok wolnego miejsca, na które rzuciłaś swoją torebkę
- dooobra #!$%@?, rób. nikt się nie zorientuje. u trzaskowskiego działa, u mnie też zadziała
#bekazlewactwa #sejm
Rata 8 k trombabomba
@Kontest3: 8k to jest ogólnie bardzo wygórowana kwota za takie auto miesięcznie, ktoś go też musiał tam bardzo ostro naciągnąć jak około 2 tys z hakiem to można było mieć M2 w tym samym czasie co on merca brał tego.
@danoneek: Nikt ci nie da auta w leasing bez wpłaty własnej, możesz sobie jedynie jej wysokość wybrać która w mercedesie jeśli dobrze pamiętam 20-30% wartości auta wynosi ogólnie zwykle.