Aktywne Wpisy
urarthone +70
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
enten +5
Jakie miasto najlepsze do życia?
- Warszawa 24.6% (269)
- Kraków 16.1% (176)
- Wrocław 23.2% (254)
- Gdańsk 36.2% (396)
Biznes lubi ciszę. Biznes lubi iść swoim torem, szlakiem. Dla tego dla mnie niezrozumiałe jest dlaczego Krzysiek wyciąga na światło dzienne wewnętrzne sprawy spółki. Zysk Netto naszej spółki to 5.6 miliona złotych przy przychodach rzędu 24 milionów. Ja tutaj nie wyciągam żadnych informacji czy sekretów bo jesteśmy w tym co robimy transparentni i uczciwi. Natomiast nigdy nie będziemy wiedzieć do końca kto jest właścicielem spółki WeszłoTV.
Co mówisz Tomku? ale co KRS, ja nie wiem o czym ty mówisz. Krzysiek musi sam to nakreślić i wyjaśnić, najlepiej publicznie. Rozmowa z Krzyśkiem Stanowskim na temat biznesu to jest rozmowa na poziomie podstawówki. Tyle ode mnie.
#borek #borowisko #kanalbekowy