Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +17
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
Dopiero będziesz miał mindfucka
@BlackLight: co?
@offway: Po pierwsze szokuje mnie to jaką świadomość ludzie mają zagranicą, historyczną itd, po drugie poziom i kultura dyskusji, ktoś coś napisał, ktoś mu to wytknął a ten podziękował.... Szok normalnie na wykopie by był zwyzywany od komucha, lewaka, janusza wojny i wykopowego eksperta.
@ketrish: Spod bloku nie ale z tego co czytam, mamy opinie o której się już dawno w Polsce zapomniało, my nie "wywieszamy" białych flag, nam jak ktoś podskakuje to się bijemy. W sumie to dobrze, że ludzie o nas takie mniemanie mają. Polacy są bardzo wrażliwi jeżeli chodzi o historię, ciągle to powtarzamy i podkreślamy,