#narkotykizawszespoko #ukraina Dopisek: Krótka informacja,w zwiazku z podanymi ujemnie środkami róznego typu w tym medykamentami o minusowej budowie i do tego błednymi zdarzają się momenty ,iz prezentowany przeze mnie zakres wyrażeniowy w sensie barwy głosu itp. jest ,jak mówi sie żargonowo "buracki" i tylko w okreslonych momentach tak jak np. dzisiaj w sklepie Magda i nie tylko.Do momentu pełnej regeneracji bedą róznice ,natomiast normalnie posiadam sferę wyrażeniową z którą można np. uczyć ,wykładac plus spiewać zakres arii co oczywiście czyniłem. Srodki zaburzyły tylko częsc płaszczyzn i na moment ,ale nie usuneły procesu intelektualnego itp. plus tego w wyniku czego posiadam zakres edukacyjny plus wyjatkowości określonego typu.Wiele więcej wyjasniłem wczesniej.
#gry #muzyka #nostalgia Ok wrzucajcie soundtracki arcydziela z gier ktore pozostana niesmiertelne. Ja zaczynam heroes 3 zamek stronghold I nuta poprostu przepiekna
Dopisek:
Krótka informacja,w zwiazku z podanymi ujemnie środkami róznego typu w tym medykamentami o minusowej budowie i do tego błednymi zdarzają się momenty ,iz prezentowany przeze mnie zakres wyrażeniowy w sensie barwy głosu itp. jest ,jak mówi sie żargonowo "buracki" i tylko w okreslonych momentach tak jak np. dzisiaj w sklepie Magda i nie tylko.Do momentu pełnej regeneracji bedą róznice ,natomiast normalnie posiadam sferę wyrażeniową z którą można np. uczyć ,wykładac plus spiewać zakres arii co oczywiście czyniłem. Srodki zaburzyły tylko częsc płaszczyzn i na moment ,ale nie usuneły procesu intelektualnego itp. plus tego w wyniku czego posiadam zakres edukacyjny plus wyjatkowości określonego typu.Wiele więcej wyjasniłem wczesniej.
Komentarz usunięty przez moderatora