Wpis z mikrobloga

@dddobranoc: Tak jak pisałem przed chwilą pod jakimś innym wpisem: może jako twórca faktycznie sam do tego doszedł i pomimo pieczenia w dupie można mu gratulować, tak nic bardziej mnie nie w-----a, jak przy każdym filmie mówi, że robi coś NAJLEPSZEGO NA POLSKIM YT, CZEGOŚ, CZEGO NIE BYŁO, JAKO JEDYNY.. ITP ITD. W---------a narracja wszystko psuje.
  • Odpowiedz
  • 8
@dddobranoc nie da sie go oglsdac bedac dorosłym uksztaltowanym czlowiekiem
Totalny bezbek wymusza smiech jak dubiel
I ciagle proboie manipulowac odbiorca "kuuuuup los kuuup rbook" dzieci sie lapia
Dla mnie on jest jak przekupa na rynku
  • Odpowiedz
@dddobranoc: budda nie ma hajsu na te samochody. Samochody są kupowane przez bogaczy i budda ma zlecenie na ich ulepszenie(także za hajs tych bogaczy). Przy okazji dostaje pozwolenie na nagranie filmiku na yt w ramach części wynagrodzenia. Nie twierdzę, że budda bieduje, bo co to to nie, ale nie róbmy z niego kogoś kogo stać co chwilę na nowe auto za setki tysięcy xD
  • Odpowiedz
@dddobranoc nie rozumiem w ogole jego „fenomenu“. Kilka razy mi go wcisnelo, bo cos tam czasami kanalow motoryzacyjnych lizne i no nie wiem. Lazenie dookola i opowiadanie co robi zatrudniona firma. Podobnie z ramem dla fame. Kazdy czlowiek z nadwyzka na koncie moze sobie kupic bezsensownego pickupa i dac do obszycia z wstawkami „1of1 by wpisz swoje imie“. Ale skoro innych cieszy tego ogladanie to nie dziwie sie, ze dalej takie
  • Odpowiedz