Wpis z mikrobloga

  • 89
@d00v

>28 zl za kanapke z maca. I wy to kupujecie kretyni xd


@Kauabanga: zdajesz sobie sprawę z tego, że jest końcówka 2023 i te 28 zł jest gówno warte?


Nooo, jest tak gówno warte, że pracownik który zarabia 28 zł netto na godzinę to m 4700 zł miesięcznie. Obawiam się, że tyle to ma co najwyżej kierownik McDonalda który wydaje to burgery o zwykłym pracowniku nawet nie wspominając.
  • Odpowiedz
nie moja wina, że burgery z burgerowni za 40zł są gorsze od drwala z maca...


@lukiboss: nie ma nic gorszego od drwala z maca. Już nawet BicMac jest lepszy chociaż też nie jest jakoś super smaczny.

Drwal jest mdły i nijaki. Jeszcze zrobiony samemu w odpowiednich proporcjach daje radę, ale to coś z McD to najbardziej przehajpowany burger jakiego jadłem.
  • Odpowiedz
@Krupier: smaki są różne, jakoś dziwnym trafem jak wprowadzają drwala to ludzie się tłuką jak po karpia w lidlu, więc chyba większości jednak smakuje
  • Odpowiedz
smaki są różne, jakoś dziwnym trafem jak wprowadzają drwala to ludzie się tłuką jak po karpia w lidlu, więc chyba większości jednak smakuje


@lukiboss: marketing też swoje zrobił.
  • Odpowiedz
@NicolasLatifi Generalnie to nie najadasz się tylko zapychasz, bo kanapka jest bardzo tłusta. Ma prawie 1000 kcal. Frytki i cola jeszcze do tego i ciężko z knajpy wyjść. No i jest wersja podwójna jak komuś mało jeden kotlet.
  • Odpowiedz
@vulfpeck: w sumie smiechlem bo taki drwal powinien byc robiony bushkraftowo na ognisku jakims...

...wiec tak naprawde korporacje moga przypadkiem wytworzyc kulture ktora byla juz kiedys w polsce i pewnie nadal jest - #!$%@? sie przed wejsciem do baru by zamowic 1 piwo XD jesli dalej tak beda robic to moga znalezc sie ludzie ktorzy kupia jednorazowego grila i kotlety by sobie zrobic te burgery w plenerze

albo zjedza kurczaka
  • Odpowiedz