Wpis z mikrobloga

#famemma

Miałej #!$%@? sen. Śniło mi się że Bielski wymyślił sobie że założy z ekipą potajemnie drugą federację tak żeby nikt nie wiedział że to ludzie z Clout ją zakładają. Cel był taki żeby do tej nowej ściągnąć zawodników FAME a następnie połączyć obie federacje Bielskiego. Jednym włodarzem nowej federacji miał być Gola, a drugą osobą miałem być ja XD

Tłumaczyłem Bielskiemu że jestem niemedialny, nie nadaje się itp, ale dostałem tą posade i w sumie byłem podjarany bo myśle sobie że ustawie się dzięki temu do końca życia. Gola mnie powitał całowaniem w policzki (tak jak robią to w mafii)(fuuj). Bielski kilka dni później jakoś się zorientował że się nie nadaje i przyszedł do mnie Marcin Gortat i powiedział że przejmuje moje udziały i zapytał ile za nie chce. W sumie mi się to spodobało i powiedziałem żeby sam zaproponował sumę. Powiedział że da mi 40k, byłem w szoku bo spodziewałem się że to będą jakieś grosze. Zgodziłem się.

Widziałem że na piętrze Gola przeprowadza rozmowy rekrutacyjne na drugiego włodarza i stojąc na schodach miałem ból dupy że ludzie tam sobie do nich wchodzą, gadają z nimi a ja tam nie mam wstępu. Zaproponowałem Bielskiemu że chętnie pomogę przy federacji w tym na czym się znam ale mnie zignorował i chyba wyśmiał. Widziałem też przez ścianę że Lexy leży w swoim pokoju na łóżku. Koniec snu.

w.....o - #famemma

Miałej #!$%@? sen. Śniło mi się że Bielski wymyślił sobie że zało...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@wykoko: no i to jest porządny sen, po którym jak wstajesz od razu masz dobry humor i myślisz jakie to było #!$%@? xd jeszcze nagle z dupy pojawia się randomowa postać tj. Marcin Gortat. Plusik ode mnie
  • Odpowiedz