Aktywne Wpisy
wilkCaly +312
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
źródło: 1000010911
Pobierz
Kolorowezworki +106
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
![Kajtek - jedyny polski walkman [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/9dc8489bd51fd7920be02f322de284abbbf91aba8940047728ce1bdedea16140,q80.jpg)

Miałej #!$%@? sen. Śniło mi się że Bielski wymyślił sobie że założy z ekipą potajemnie drugą federację tak żeby nikt nie wiedział że to ludzie z Clout ją zakładają. Cel był taki żeby do tej nowej ściągnąć zawodników FAME a następnie połączyć obie federacje Bielskiego. Jednym włodarzem nowej federacji miał być Gola, a drugą osobą miałem być ja XD
Tłumaczyłem Bielskiemu że jestem niemedialny, nie nadaje się itp, ale dostałem tą posade i w sumie byłem podjarany bo myśle sobie że ustawie się dzięki temu do końca życia. Gola mnie powitał całowaniem w policzki (tak jak robią to w mafii)(fuuj). Bielski kilka dni później jakoś się zorientował że się nie nadaje i przyszedł do mnie Marcin Gortat i powiedział że przejmuje moje udziały i zapytał ile za nie chce. W sumie mi się to spodobało i powiedziałem żeby sam zaproponował sumę. Powiedział że da mi 40k, byłem w szoku bo spodziewałem się że to będą jakieś grosze. Zgodziłem się.
Widziałem że na piętrze Gola przeprowadza rozmowy rekrutacyjne na drugiego włodarza i stojąc na schodach miałem ból dupy że ludzie tam sobie do nich wchodzą, gadają z nimi a ja tam nie mam wstępu. Zaproponowałem Bielskiemu że chętnie pomogę przy federacji w tym na czym się znam ale mnie zignorował i chyba wyśmiał. Widziałem też przez ścianę że Lexy leży w swoim pokoju na łóżku. Koniec snu.
źródło: maxresdefault
Pobierz