Wpis z mikrobloga

Dzwoni do mnie Ukrainiec i mówi, że mam jakieś konto na Binance na którym mam 0.25 bitcoina.
Mówię mu, że żadnych pieniędzy tam nie wpłacałem, a on że tak nie wpłacałem, ale dali mi bonus za aktywacje konto idlatego, że nie używałem tego bonusu to oni sobie nim obracali, a jest RODO, wiec muszą mi zapłacić za to i zapłacili mi 0.25 bitcoina.
Ja mu na to xD "niech se Pan wezmie te pieniażki i zamknie to konto", a on ze i tak muszę od tego podatek zapłacić i się rozłączył xD xD xD
#inwestujzwykopem #bitcoin
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aczutuse: to oszuści dzwonią i piszą do ludzi. A Binance wykorzystują do oszustwa. Jeżeli jesteś ciekaw to wpisz oszustwo na bitcoiny, oszustwo na anydesk.
Ogólnie wpłacasz kasę na ich konto na binance oni kupują krypto i wypłacają krypto. Jak już wypłacają krypto to kamień w wodę po kasie.
  • Odpowiedz
@aczutuse: oddasz im swoją kasę to jeszcze pomogą ci się w kredyt wpakować. Nie dość że nie masz już oszczędności to jeszcze kończysz z kredytem do spłacenia.
Policja mogłaby złapać mułów którzy są ma 100% na miejscu tzn w Polsce. Nie wiem gdzie są mózgi operacji niekoniecznie w Polsce.
  • Odpowiedz