Aktywne Wpisy

Instrybutor_z_Orlenu +132
Filmik z jakiejś sali jak chyba wykładowcy nagrywają i dyskutują czy ja patroszy czy nie to jest przegięcie. Nie mogli wiedzieć czy ją ostatecznie zabił, czy ona w ogóle jeszcze żyje czy jest martwa, ale widzieli, że wyciąga jej jelita na wierzch i NIE ZROBILI NIC. Nikt nie dzwoni po pomoc, nic nie próbuje na niego nawet krzyczeć. Stoją , ogladaja sobie, komentują, robią foty jak w jakimś zoo.
On na tym
On na tym
wykopowicz_ka +38
#kanalzero
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.
Pis:
Zbudował gazoport
Zbudował tunel w Świnoujściu.
Zbudował port przeładunkowy w Szczecinie i Gdańsku.

1. Wybierz się na urbex do opuszczonego/zapomnianego miejsca. Bądź przy tym bezpieczny/a i ostrożny/a!
2. Każdy ma kota, albo zna kogoś kto ma kota... Zbuduj kocią kryjówkę z kartonów!
3. Przygotuj przebranie halloweenowe, nieważne dla kogo: dla siebie, dla swojego dziecka, dla siostrzeńca, czy psa. Liczy się wyobraźnia i napracowanko!
Wybrałem numer 3. Co roku na Halloween planuję jakiś fajny kostium i zawsze wychodziły nici. W tym roku jednak się postarałem. Byłem Spartaninem. Niestety bez tarczy i miecza, bo nie zdążyłem zrobić :)
Hełm zrobiłem samodzielnie za pomocą kartonu, taśmy i czerwonej bibułki, a peleryna została zakupiona w sklepie z materiałami (zapłaciłem 40 lei za metr) i przycięta, po czym zrobiłem w niej dwie dziury i przełożyłem sznurkiem. Do tego kupiłem jeszcze sandały :D
Niektórzy ćwiczą formę na lato, a niektórzy, by wyglądać dobrze w kostiumie halloweenowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #mirkowyzwanie #halloween #pokazforme
źródło: ADE7CEDC-609B-447C-A33C-6F8B741A2A26
Pobierz