Wpis z mikrobloga

Dostałem taki zestaw zadań.

1. Wybierz się na urbex do opuszczonego/zapomnianego miejsca. Bądź przy tym bezpieczny/a i ostrożny/a!
2. Każdy ma kota, albo zna kogoś kto ma kota... Zbuduj kocią kryjówkę z kartonów!
3. Przygotuj przebranie halloweenowe, nieważne dla kogo: dla siebie, dla swojego dziecka, dla siostrzeńca, czy psa. Liczy się wyobraźnia i napracowanko!

Wybrałem numer 3. Co roku na Halloween planuję jakiś fajny kostium i zawsze wychodziły nici. W tym roku jednak się postarałem. Byłem Spartaninem. Niestety bez tarczy i miecza, bo nie zdążyłem zrobić :)
Hełm zrobiłem samodzielnie za pomocą kartonu, taśmy i czerwonej bibułki, a peleryna została zakupiona w sklepie z materiałami (zapłaciłem 40 lei za metr) i przycięta, po czym zrobiłem w niej dwie dziury i przełożyłem sznurkiem. Do tego kupiłem jeszcze sandały :D

Niektórzy ćwiczą formę na lato, a niektórzy, by wyglądać dobrze w kostiumie halloweenowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#chwalesie #mirkowyzwanie #halloween #pokazforme
Cukrzyk2000 - Dostałem taki zestaw zadań. 

1. Wybierz się na urbex do opuszczonego/z...

źródło: ADE7CEDC-609B-447C-A33C-6F8B741A2A26

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ty to masz szalone pomysły ;) wyszło spoko, sandały się przydadzą za pół roku, a peleryna - cóż. Grunt że zabawa była pewnie fajna :D choć temperatura nie sprzyja rozbieranym sejom.
  • Odpowiedz