Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
1. Wybierz się na urbex do opuszczonego/zapomnianego miejsca. Bądź przy tym bezpieczny/a i ostrożny/a!
2. Każdy ma kota, albo zna kogoś kto ma kota... Zbuduj kocią kryjówkę z kartonów!
3. Przygotuj przebranie halloweenowe, nieważne dla kogo: dla siebie, dla swojego dziecka, dla siostrzeńca, czy psa. Liczy się wyobraźnia i napracowanko!
Wybrałem numer 3. Co roku na Halloween planuję jakiś fajny kostium i zawsze wychodziły nici. W tym roku jednak się postarałem. Byłem Spartaninem. Niestety bez tarczy i miecza, bo nie zdążyłem zrobić :)
Hełm zrobiłem samodzielnie za pomocą kartonu, taśmy i czerwonej bibułki, a peleryna została zakupiona w sklepie z materiałami (zapłaciłem 40 lei za metr) i przycięta, po czym zrobiłem w niej dwie dziury i przełożyłem sznurkiem. Do tego kupiłem jeszcze sandały :D
Niektórzy ćwiczą formę na lato, a niektórzy, by wyglądać dobrze w kostiumie halloweenowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chwalesie #mirkowyzwanie #halloween #pokazforme