Aktywne Wpisy
RobieZdrowaZupke +491
Kilka razy w ostatnim czasie na tablicy FB pojawily mi się zdjęcia z sesji ciążowej znajomych oraz ich żon i ugh, powiem wam, że o ile sens robienia takich zdjęć dla siebie czy najbliższej rodziny na pamiątkę jeszcze jestem w stanie zrozumieć, to wrzucanie ich publicznie na FB już tak nieco mniej. Jakoś estetyka takich zdjęć jest dla mnie odrzucają. Foty półnagiej baby z bebzunem ciążowym obejmowanej przez faceta stojącego w samych
Felixu +14
W sprawie Jarka od psa Aarona - ten selfie stick Kandona twierdzi, że nie potrafi dodawać filmików na yt. Chvja prawda, bo kiedyś na którymś gniocie mówił, że na jakimś jego starym kanale jest filmik z jego starym psem, mało tego bo mówił jak wpisać na yt w wyszukiwarce, żeby wyskoczył ten filmik. Także ten pan ma 2 kanały, nie tylko mienso z knura. I potrafi on dodawać filmiki ale z jakiegoś powodu woli dawać zarabiać panu Sławomirowi N. Haki?
A film z psem który wrzucił żeby było dziwniej nazywał się jakoś "Były Jacka", bardzo romantycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oleista_palma: a co to jest jakas filozofia? Na YT sa babki po 70 lat a interface jest tak oczywisty, ze nawet pies z downem by wrzucil swoje filmy ze spacerow.
Rudy po prostu mu zacznie zglaszac filmy i tyle, nie wspominajac, ze rozkrecenie kanalu do 160k troche zajmie.