Aktywne Wpisy
WilecSrylec +736
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
yawa +156
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Na samym wstępie chciałbym zaznaczyć iż jestem chorym psychicznie, nałogowym oszustem. Prawdopodobnie wszystko co napiszę w tym poście nie będzie miało żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Lubię wymyślać, przekręcać i koloryzować. Oraz chciałbym zaznaczyć iż nie mam żadnego powiązania z opisywaną przeze mnie stroną.
Statystyki strimek.pl z dnia 28.10.2023 - CloutMMA 2 (załączam zdjęcia)
Należy do tego dodać, że restream także był restreamowany. Sporo osób oglądało transmisję w kilka osób (siedząc razem na kanapie lub udostępniając ekran na Discordzie). A "system statystyk" został dodany dopiero przed ostatnią walką. Toteż nie każda osoba posiadała najnowszą wersję strony. Dzięki wszystkim ~100k osobom za obecność.
#famemma #cloutmma
@TotalnieLosowaOsoba: Witamy na tagu, takich ludzi potrzebujemy.