Aktywne Wpisy
urwe +7
Postawiłem dom ~130m2 stan "deweloperski".
Zebrałem wycenę od stolarzy i paru ekip budowlanych za stan na gotowe według projektu architekta.
Spadłem z krzesła
Najmniej wychodzi 300k za stolarkę i ekipę budowlaną, a to cena bez materiałów.
Zebrałem wycenę od stolarzy i paru ekip budowlanych za stan na gotowe według projektu architekta.
Spadłem z krzesła
Najmniej wychodzi 300k za stolarkę i ekipę budowlaną, a to cena bez materiałów.

Dzikamery +20
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz

#budownictwo #remontujzwykopem #farby #wnetrza #wykonczenia #diy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz1:1 daje odcień jaśniejszy
Jeśli chcesz, to jutro mogę Ci podesłać fotki moich namalowanych próbek, mam ich nieco więcej, inna sprawa że mój aparat a Twój wyświetlacz mogą już zniekształcać rzeczywisty kolor.
Sprawdzałem tę tikkurilę z załącznika i jest naprawdę spoko. Mam zamiar
źródło: temp_file5399082512855134914
PobierzJedyne sensowne zdjęcie 'na juz' mam tylko takie z picrel
od górnego lewego:
magnat KL25, valspar scottish kilt (w tym pokładałem duże nadzieje ale jest strasznie ciemny, momentami aż czarny mam wrażenie), nie pamiętam musiałbym spojrzeć jutro, chyba beckers
jakiś beckers, zieleń boho, intensywny
źródło: temp_file5407146648700354536
Pobierza teraz magnatem będę miał. wymalowane prawie wszystkie ściany oprócz dwóch - salon i sypialnia, łącznie ponad 200m2