Halgo #mangozjeby #manga Jako że moje dziecie 5 lat patrzy w bajki rozkminiłem żeby pokazać mu jednak coś ładnego niż zdebilałe bajki na Netflixie a Disneya mamy już obcykanego , co polecacie dla młodszych odbiorców ? Studio Ghibli znam , chętnie przyjmę rekomendacje na platformach streamingowych
@Tadeo123: na początek proponuje nie tagować manga pytając o anime xD Manga to komiks, nie bajka. A tak w ogóle to pokemony, bayblade, król szamanów itp
@Tadeo123 dużo fajnych rzeczy jest na skyshowtime z Nickelodeon i DreamWorks sporo świetnych animacji w stylu pingwiny z Madagaskaru, kung-fu panda, psi patrol
@sberatel: Nie chce tego , zależy mi na jakościowych bajkach które będe mógł z nim obejrzeć , sory ale to co wymeiniłeś to ryje łeb tak ze szkoda gadac przy okazji nie przekazuje zadnych wartosci
Największym szokiem kulturowym podczas mojej wycieczki na Islandię, była dla mnie darmowa woda w Pizzerii. Jak to tak nie brać 15zł za szklankę pitnej wody? #polska #islandia #podroze
Jako że moje dziecie 5 lat patrzy w bajki rozkminiłem żeby pokazać mu jednak coś ładnego niż zdebilałe bajki na Netflixie a Disneya mamy już obcykanego , co polecacie dla młodszych odbiorców ?
Studio Ghibli znam , chętnie przyjmę rekomendacje na platformach streamingowych
Sorrunia , pomylilem się