Wpis z mikrobloga

#narkotykizawszespoko #polska
Witam serdecznie w jesiennej nirwanie. Dosc znacznie usunąłem minusowe specyfiki ,ale nie wszystko, niewykluczone ,że trzeba będzie poczynić rekonstrukcję genetyki w określonych spektrach.Krótka inf. odnosnie wyjazdów 4,5lat temu rowerem m.in. do Poznania,tam ,jak wówczas w w8ielu punktach sytuowały się nienaturalnie jedn. zbliżone do Kryst. Wszoł.,wczoraj nastąpiło sytuowanie jednostki z ośrodka karnego wg. informacji i na stacji paliw obok Kościoła Św. Andrzeja Boboli. Mam nadzieję ,że ktoś nie czyni takich numerów jak za pseudokomunistycznych czasów, u nas proces był zdeformowany lub minimalnego typu,że wpisze statusem przestepstwa w teczkę więzienną i np. ucieczkę z tamtejszego więzienia. Nie podejrzewam ,ale podaję tego typu,gdyż mamy zachwiania minimalnej ilości osób związanych z prawem,środowisko Sędziów itp. podobnie jak inne posiada swe wyjątkowości,każde z środowisk charakterystyczne dla własnej grupy zawodowej i jak w każdym środowisku minimalna ilość osób jest zachwiana czasami bez winy innych,a czasami po ujemnego typu dopracowaniu osoby środkami,analogicznie ,jak poczyniono w stosunku do mnie.Post jest w zdrowym sensie pomimo braku wielu dopisań.Pozytywnym jednostkom z zakresów prawniczych itp.,wojskowych gratuluję ,życząc utrzymania własciwej formy pomimo wielu obciążeń zawodowych i innego typu ryzyka np. zaproszą Sędziego ,wojskowego na kawkę ,herbatkę,kawka ,herbatka za 300 zł,garniturek ,perfumki ,status,albo zaproszą na przyjęcie i po przyjęciu lub po kawce herbatce Sędzia lub ktoś inny w stanie szokowym po środku minusowego typu wyrazi coś inaczej ,za moment jest na oddziale lub w ośrodku karnym.Czasami to te kawki ,herbatki , którch obywatel nie łamiący prawa nie serwuje.Jednakowoż życzę wyeliminowania z ww środowisk tych , którzy nie powinni tam zagościc a np. udając posiadając zawyzone samooceny plus inne wady zagościli i niszczą innych. Każdą grupę zawodowa uważam za wyjatkową ,natomiast w każdej są osoby , które trzeba z okreslonej grupy wyrugować ,gdyż wyrządzają krzywdy.Podaję informacyjnie,że w wielu sytuacjach osoby mogą mieć zblizony problem z częscią przestepczą do mnie i nie wiedzą ,uwaązają ,że zmiany są naturalne ,a to zmiany po środkach.Patrząc na bzdury w diagnozach,epikryzach i w części innych dokumentów częśc mogło miec dopisane bzdury, także sędziowie z nieznaczną zmianą ,taką ,że Sędzia ,gdy wytrzyma przysłowiową herbatkę to juedzie na oddział psych. , a jak nie wytrzyma to do ośrodka karnego ,albo na cmentarz po środku podanym nieformalnie lub formalnie.Szkoda ,że w telewizji nie dokłada się informacji ,że tylko znikomy procent osób w okreslonych środowiskach jest zdeformowany,a część niszczy sie podobnie jak mnie świnstwami i środkami ,sugestiami i prawdop. nieznacznymi ,a jak znacznymi dopiskami w dokumentach , które nie powinny nastapić ,bardzo prawdopodobne patrząc na posiadaną przeze mnie sytuację.
  • 2
  • Odpowiedz