Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Ta atencjuszka Malu to jest dramat. Jej załamania, dramy, szantaże emocjonalne, teraz IG z------e jej rozkminami , pieskami chlip chlip nie ma pieniędzy dla moich malutkich, oooo zrobiliście zbiórkę nie trzeba, ja nigdy tego nie robiłama…. wyewoluowało do zrobimy kolejną zbiórkę tylko niech się ta skończy, już mam plan jak pomagać zwierzątkom dzięki moim zasięgom. Ona nie czuje potrzeby wypowiadania się ale się wypowie.

Zauważyła że robienie dram nie dawało jej szczęścia XD No hit.
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bzikmik: a czyimi rozkminami ma być z------e JEJ ig? I jaki masz problem z tym, że robi zbiórki dla psów? Chyba dobrze, że pomaga? Dorzuć się do jakiejkolwiek zbiórki zamiast jojczyć
  • Odpowiedz
  • 1
@uwielbiam_ms: Przecież wiadomo że ze zbiórek zacznie żyć a nie żadne biedne pieski.

Dzień poszła do pracy i już chora, chodzić nie może, pogotowie, współprace s---------e bo nie pojechała na zdjęcia a teraz 3 dzień nagrywa te same rzewne historie.
  • Odpowiedz
@bzikmik: Ty wszechwiedzący, ale skąd wiesz?
Ty nie chorujesz? Czy zawsze masz to wcześniej dokładnie zaplanowane? To jest jej insta to ma nagrywać historie sąsiadów? Jak ja nie lubię p-------------a się na siłę o wszystko. Takie "bo ja chcę żeby mówiła o tym co mnie interesuje, a nie to o czym ona chce"
  • Odpowiedz