Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +38
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Ta atencjuszka Malu to jest dramat. Jej załamania, dramy, szantaże emocjonalne, teraz IG z------e jej rozkminami , pieskami chlip chlip nie ma pieniędzy dla moich malutkich, oooo zrobiliście zbiórkę nie trzeba, ja nigdy tego nie robiłama…. wyewoluowało do zrobimy kolejną zbiórkę tylko niech się ta skończy, już mam plan jak pomagać zwierzątkom dzięki moim zasięgom. Ona nie czuje potrzeby wypowiadania się ale się wypowie.
Zauważyła że robienie dram nie dawało jej szczęścia XD No hit.
Dzień poszła do pracy i już chora, chodzić nie może, pogotowie, współprace s---------e bo nie pojechała na zdjęcia a teraz 3 dzień nagrywa te same rzewne historie.
Ty nie chorujesz? Czy zawsze masz to wcześniej dokładnie zaplanowane? To jest jej insta to ma nagrywać historie sąsiadów? Jak ja nie lubię p-------------a się na siłę o wszystko. Takie "bo ja chcę żeby mówiła o tym co mnie interesuje, a nie to o czym ona chce"