Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +826
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +232
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
~uzyskaj doktorat UJ w dziedzinie chorób wewnętrznych
~bądź wyzywany przez neuropka od wiejskich przygłupów, bo nie chcesz realizować rozdawnictwa lewicy XD
#neuropa #bekazlewactwa #4konserwy #psl
Wszystko? Siedzieć przed kompem i pisać doktoraty wiele osób potrafi. Tzw warunki laboratoryjne, w których masz pełno czasu i zero stresów+ktoś ciągle podpowiada. Prawdziwa zabawa, i tej kosiniak ewidentnie nie podołał była praca w zawodzie. Zresztą to widać po jego decyzjach, po tym jak się wypowiada. Jest słaby intelektualnie, poprostu
@TheOneWhoKnocks: No właśnie niewiele xD. Chociaż Memcen ma doktorat, jednak publikacji ma dwie xD
I właśnie na wpisywaniu kilku leków zakończyła się jego kariera. Chłop uciekł na ciepły stołeczek, bo nie podołał
Komentarz usunięty przez autora
@TheOneWhoKnocks: W sensie dlaczego mam Ci wierzyć? ;d
Sugerowanie że ktoś pod doktoracie z medycyny na UJ uciekł do polityki bo był za słaby by wypisywać 5 leków w kółko a nie bo po prostu tak chciał XD
Tak łatwo go rozgrywali. To gdzie chłop z takim zapleczem intelektualnym mógłby wykrywać choroby u pacjentów i jeszcze je leczyć z powodzeniem?
No i ja też nie jestem zdania, że taki papierek znaczy coś bardzo dużo w innym kontekście, niż pracy naukowej.
@TheOneWhoKnocks: Nie oceniałbym całej pracy naukowej z perspektywy pisania przez siebie magisterki :)
Kosiniaka też nie chcę bronić jako polityka i też nie uważam, że to coś złego, jak ktoś go źle ocenia jako polityka. Jednak pisałeś o intelekcie, a to jest coś zupełnie innego. Tutaj jakoś