Wpis z mikrobloga

Widzę tu cały czas komentarze, że Boxdel przekupił Olciak i Julke, żeby wycofały zgodę na publikacje materiałów, i jest to powtarzane przez zombiaków z watahy za jego narracją. Mam więc do Was pytanie - czy Wy oglądaliście film konopa?

Przecież on tam mówi wprost, że spotkał się z tą Olą, zanim ona spotkała się z Boxdelem, i mu wszystko przekazała i powiedziała. Dodatkowo on to przekazał do prokuratury. Potwierdził też, że to co ona pokazała na filmie watora, to od boxdela.

Druga to ta Julka. Nie dość że przekazała wszystko, to jeszcze odkopała drugiego Facebooka Baxtona, i te rozmowy też mu przekazała. Stąd te wstawki o mistrzu śląska, knadze, i o tym jakby wygladal ich s--s.

Wiec w jaki sposob ja przekonal do blokady publikacji? Przecież konop o tym wszystkim opowiada i pokazuje urywki. Zaznaczył że w tych rozmowach nie było nic oprócz zwyrolskich tekstów, nigdy się nie chciał spotkać ani nie wyciagal nagich zdjec.

Weźcie się ogarnijcie, i myślcie a nie słuchajcie druida z lasu ślepo bo taką narzucił narrację. Przypominam że stwierdził swojego czasu że Kaczyński nie ma afer... Rozumiem że tu jest dużo przypadkowych watahanczykow którzy przyszli z afera, ale irytuje mnie że wykopki które zawsze były smart teraz łykają wszystko jak leci.

Wiarygodność tej Julki i Oli to już druga sprawa, skoro są zamieszane w "afery" z prawie każdym z tej Pandora Gate. Ale to nie wazne.

#famemma
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 21
@RafDan: Olciak u Wątora gada, że największą krzywdę zrobiła jej osoba, która rozesłała jej zdjęcia, że miała przez to próby samobójcze. Tydzień (?) później już siedzi obok Boxdela i gada, że tę sprawę dawno sobie przegadali i jest luz.

Albo Boxdel wpłynął w jakiś sposób na jej zmianę, albo dotarło do niej, że sprawa jest bardzo poważna i te jej zarzuty to mocno podkoloryzowała i w sądzie nie przejdą. Tak
  • Odpowiedz
  • 5
@CeZ_: Zauważ że w filmie konopa, ten pokazuje wiadomości, jak ta Ola pisze do Boxdela o bilety na FAME, występuje w FAME na konfie, i utrzymywali jakiś kontakt. No to skoro on był tak złą osobą, to dlaczego utrzymywała z nim normalny kontakt, i ogarniał jej bilety na FAME?

albo dotarło do niej, że sprawa jest bardzo poważna i te jej zarzuty to mocno podkoloryzowała i w sądzie nie przejdą.

uff... myślałem że tylko ja to widzę xD Ja mam właśnie wrażenie, że niektóre osoby które to się niby wycofały "ze strachu" mogły się zorientować że chciały trochę fejmu i poklasku, wiedząc że tam nie ma żadnej afery. Kiedy Boxdel poszedłby do sądu za pomawianie, to nie byłoby to miłe, dlatego chciały to
  • Odpowiedz