Wpis z mikrobloga

Osobom zaskoczonym gadką, że 25 latka jest jeszcze dzieckiem pragnę przypomnieć, że przed aferą z Gonciarzem pisałem tu, że różowe paski mi mówią, żebym brał się za 35+ letnie rozwódki z dziećmi, bo nie można oczekiwać dojrzałości od młodszych.

Mówiły mi też, że nie ma takiej możliwości, żeby kobietę ostrzec przed gwałcicielem, bo przecież jest przystojny więc nie posłucha ostrzeżeń.

Za czasów mojej młodości jak kobieta mówiła, że leci na wygląd to była uważana za pustą.

Od kobiet już nic się nie wymaga, same z siebie robią małe, nieporadne dzieci, które nic nie wiedzą. Niedojrzałość jest super, puszczanie się jest super, głupota jest super. Długo ten cyrk nie potrwa.

#blackpill #przegryw #p0lka #rozowepaski
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Długo ten cyrk nie potrwa.

@LostHoldenCaulfield: No nie wiem, to już i tak zaszło za daleko, a kobietom się dalej pobłaża. Wątpię, że ten cyrk się szybko skończy.

Już łatwiej byłoby się cofnąć w czasie i zapobiec nadaniu kobietom praw wyborczych.
  • Odpowiedz
@Durisil: Nie potrwa, bo ten debilny eksperyment socjalistyczny się kończy. Obligacje krajów na świecie idą do góry w zastraszającym tempie. Jeżeli oprocentowanie Japońskich 10 latek dojdzie do 6% (obecnie ok. 0,85% to cały ich budżet pójdzie na spłatę odsetek, bo to jest najbardziej zadłużony kraj na świecie. Nie będzie złamanego jena na szkoły czy szpitale a to jest 3 gospodarka świata. Alternatywą jest masowy dodruk pieniądza jak w Wenezueli. To
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: To co piszesz to jedno, drugie że ogólnie wiek 'dojrzałości' zdaje się przesuwać dla każdego. Czasy bezpieczeństwa finansowego oraz brak zagrożenia fizycznego skutkuje tym że ludzie przedłużają swój okres 'młodzieżowy', bawiąc się tyle ile się da. Wspomaga to też mnogość atrakcji, imprez.

Wystarczy porównać typowego 20-25 latka kiedyś a teraz.
Kiedyś, miał już raczej dziecko, kobietę, pracował by zapewnić byt.
Aktualnie - piwko co weekend, koncerty, seriale, netflixy, u----i,
  • Odpowiedz
@Durisil: Daj temu 15-20 lat, niech obecne wyzwolone zaczną opowiadać publicznie jak im mija wiek średni, koło 40-50. Spodziewam się, że recenzje będą mocno przeciętne xD
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Przecież Japonia ma ten dług we własnej walucie i u własnych obywateli, także mogą mieć to totalnie w pompie.
A Argentyna już ze 20 razy ogłaszała bankructwo i co się stało? Mówisz że nie masz kasy i nie dasz i tyle, nikt ci nic nie zrobi, tyle że twoja wiarygodność spada i będzie mniej chętnych żeby od ciebie pożyczać w przyszłości.
  • Odpowiedz
Aktualnie - piwko co weekend, koncerty, seriale, netflixy, u----i, zwiedzanie świata, jakieś hobby, dbanie o siebie, sport.

@kaminarii: teraz to takim trybem ludzie jada do 30-35 (co twardsi nawet dalej) a nie tylko podczas studiów
  • Odpowiedz
@PanKapusta: jak im ma mijac ten czas? dalej beda miec adoratorów, prace, kolezanki i netflixy. Tyle, ze beda bardziej rozgoryczone tym, że nawet na 1 noc znaleźć przystojniaka bedzie juz ciezko. I tak ich mescy rowiesnicy, wieczni incele beda w duzo gorszej formie psychicznej
  • Odpowiedz