Aktywne Wpisy

Juliusz-Banioski +26
kolacja chłopska do oceny

źródło: temp_file7582341896799571432
Pobierz
Jakieś gnoje pobiły tej nocy mojego chłopaka i jego kolegę, gdy pili alko. Mój dostał bardzo w głowę, nie ma rozcięcia, ale widzę średniej wielkości czerwonofioletowe siniaki przy oku, czole, skroni i w okolicach ucha. Przed chwilą wstał, żeby skorzystać z łazienki, ale najpierw trząsł się podczas stania. Teraz śpi, co jakiś czas znowu trzęsie. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo tylko bełkocze. Pytałam go, czy mu zimno i zrozumiałam, że
#netflix #vpn
A co gdy mi wszystko działało ale karta straciła ważność więc dodałem nowa i wróciłem na miesiąc do PL. Anulowalem i po zakończeniu obecnej próbowałem na VPN odnowić - woła o SMS. Wpisywanie jakiś z bramek internetowych wyrzuca błąd. Musiałem znów na miesiąc kupić PL i będę dalej kombinował tylko jak? Przy PL IP nie wolało o SMS - karta tak jakby była zweryfikowana a po
Połączyłem się przez VPN i rozmawiałem z agentem. Niestety, mimo że wybrałem Turcję, na ekranie agenta z Netflix widniała informacja, że jestem z Indii. Nie jestem pewien, czy agent wysłał mi link przez e-mail czy to był zwykły link, ale udało mi się to naprawić:
Połączyłem się z serwerem w Turcji za pomocą iPhone'a i PureVPN.
Zostałem poproszony o weryfikację numeru, ale tym razem przyszła mi