Wpis z mikrobloga

• 7
@Goatlord: Nie no, napieralski research w pełnej krasie. Już wiem co go do tego dialogu zmusiło. Nawet leadów mu się czytać nie chce. Bestia nagrała film, w który bóludupczy na temat siebie, a miała komentować wybory. Potem w komentach wrzucił artykuł, którego nawet nie przeczytał i dalej brnie. Achhh... Kocham upór Pietrasa. Nasz miluś. xD

Źródło, komentarz pod filmem: https://www.youtube.com/watch?v=7jRGi5flaDs
Źródło, link do artykułu wklejanego przez Pietrasa: https://historia.org.pl/2022/05/01/f-35a-dla-polskich-sil-powietrznych-ile-ich-kupimy-za-ile-kiedy-je-dostaniemy-i-w-jakiej-wersji/
Goatlord - @Goatlord: Nie no, napieralski research w pełnej krasie. Już wiem co go do...

źródło: r232rr233r2r23

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Zayatzz: Pytanie raczej, ile dni będzie siedział w tym samym outficie. Dzisiaj może wbić tydzień.

Od tygodnia próbuje sprawiać wrażenie merytorycznego, aby złapać nowych frajerów na patronite. Idzie mu coraz gorzej z łowami chyba. Już się odpala leciutko.
Goatlord - @Zayatzz: Pytanie raczej, ile dni będzie siedział w tym samym outficie. Dz...

źródło: 2023-10-17_16h17_11

Pobierz
  • Odpowiedz
@Goatlord: Znowu stracił na Patronite. Ciekawe, w którym punkcie znajduje się jego granica psychologiczną, po której przekroczeniu otwarcie zacznie cisnąć widowni od skur.wysynów i ludzkiego robactwa. Obstawiam, że jest to okrągłem 3k. Z księdzem jest jak że Szkolną 17 – im biedniej tym lepiej.

BTW. Klecha nie zdaje sobie jednak sprawy z jednej ważnej rzeczy odnośnie Patronite. Chodzi o to, że tego typu trajektorie spadku patronów są czymś zupełnie normalnym na
  • Odpowiedz
  • 4
Znowu stracił na Patronite. Ciekawe, w którym punkcie znajduje się jego granica psychologiczną, po której przekroczeniu otwarcie zacznie cisnąć widowni od skur.wysynów i ludzkiego robactwa. Obstawiam, że jest to okrągłem 3k. Z księdzem jest jak że Szkolną 17 – im biedniej tym lepiej.

Ja tam mu życzę dobrze w tej kwestii. Jeśli potrafi znaleźć sobie naiwniaków, niech ich dyma. Tak jak nie dymał ich nikt. Nawet PiS ich tak nie wydyma. Mój
  • Odpowiedz
@Goatlord jak Piotrowi się pogorszy finansowo to może niech zacznie sprzedawać relikwie napieralizmu np. mikrofon który był tak blisko ust głoszących PRAWDĘ, albo przepoconą czerwoną poluweczke dla jakiegoś fetyszysty
Sky is the limit mr. Napierala ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz