Aktywne Wpisy
Szyszkalogin +16
#przegryw piza doktora edkera z pieczarkami
pokyw12 +27
#famemma #danielmagical to jest właśnie największą porażka polskiego internetu. Wystarczy być durniem z IQ na poziomie małpy i wygląd przydrożnego szona który ci #!$%@? Kolbe za 50zl przy drodze i jesteś gwiazda. Wystarczy nie mieć wstydu. Obrzydlistwo. Ferrari jeszcze razem z rodzicami sponsoruje tą idiotke. To już wolę te dwie więzienne małpy z zasadami dla przygłupów bo przynajmniej jakieś zasady maja. Niby wszystko spoko bo freak fighty i mam liberalne podejście do
Ja: Poglądy moje na świat nie są z tej ziemi, polskiej ziemi, nadwiślańskiej ziemiiii...
#polityka #libertarianizm #libertarianie #szczere #takietam #demotywatory
Więc NIE kucu, nie jesteś przyszłym przedsiębiorcą tylko przyszłym pracownikiem taśmy fabrycznej za michę ryżu i szklane wody.
A już szczególnie w Polsce gdzie kontrola jest zbyt mała i powinna być większa minimum 10
Po drugie primo' to właśnie dlatego dodaję to w trakcie trwania ciszy wyborczej, do której nic w sumie nie mam
"1. Jedynym pewnym sposobem obrony przed agresją, przemocą i przymusem jest podporządkowanie się ogromnemu, monopolistycznemu aparatowi agresji, przemocy i przymusu.
2. Jedynym pewnym sposobem obrony swoich praw własności jest podporządkowanie się przymusowemu podmiotowi, którego reprezentanci nie posiadają żadnego z aktywów składających się na ten podmiot, a mimo to przypisują sobie prawo wywłaszczenia dowolnego prywatnego właściciela dla celów, których wartość i użyteczność wyceniają wyłącznie oni sami.
3. Gospodarka wolnorynkowa, której uczestnicy –
(choć przykładowo taki ja nigdy na takich zlotach nie byłem, a mimo to jestem swój dla nich ;-)