Wpis z mikrobloga

Ciekawa statystyka Ronaldo.

Przed 30: 52 gole
Po 30: 72 gole

Ronaldo po 30 strzelił więcej bramek w reprezentacji narodowej, niż jakikolwiek piłkarz Niemiec, Francji, Włoch, Anglii, Hiszpanii, Holandii, Szwecji, Chorwacji, Danii, Urugwaju, Kolumbii, Chile, Meksyku, USA Egiptu, Chin i 176 innych reprezentacji narodowych na przestrzeni całej kariery reprezentacyjnej.

Kosmos.

#mecz #pilkanozna #ciekawostkipilkarskie #ronaldo #cr7 #portugalia
red7000 - Ciekawa statystyka Ronaldo.

Przed 30: 52 gole
Po 30: 72 gole

Ronaldo po 3...

źródło: temp_file1414610600812701640

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@red7000 nie każdy wie ile jest reprezentacji na świecie i wielu ludzi może mylnie przyjąć że będą to wszystkie i że Ronaldo jest najlepszy. Trochę źle to sformułował autor wg mnie i tylko o to mi chodzi ;) nie umniejszam Ronaldo bo sam jestem fanem
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@gacek2121 ale to, co mówisz, jest nielogiczne, jeżeli jakiś piłkarz strzelił w karierze więcej, niż 72 gole w kadrze narodowej, to nie dotyczy go ten post, nie tylko Pele.

Lewandowski, Puskas, Neymar, Lukaku i wielu innych (głównie z Azji) się nie wliczają.
  • Odpowiedz
@red7000 jest to logiczne bo jakby napisał że wyprzedza go tylko kilkunastu graczy to byłby całkowicie inny odbiór. Chodzi mi o samo sformułowanie. Dla mnie jest dość dziwne i tyle.
  • Odpowiedz
jego ego osiągnęło rozmiary grajcie tylko dla mnie

@jestutaj : Ty oglądasz w ogóle piłkę nożną, czy wiedzę czerpiesz tylko z komentarzy na Onecie?

@red7000 : Neymar strzelił 79 bramek w reprze? :o
  • Odpowiedz
@red7000: Nie ma bardziej dyskredytowanego sportowca na świecie niż Cristiano Ronaldo. W swojej dyscyplinie przegrywa tylko z Messim, ale jego przeciwnicy potrafią go traktować jako największego przegrywa. I to wieczne porównywanie do "prawdziwego Ronaldo", który nawet w swoim prime nie osiągnął poziomu Portugalczyka.
  • Odpowiedz