Aktywne Wpisy
wykoPAKA +86
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
DzikWesolek +654
Typ powinien grać czarne charaktery z takim wyglądem. #jedenzdziesieciu
Co o tym sądzicie?
#polityka #konfederacja #trzeciadroga #holownia #wybory
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@ly000: Czyli kto konkretnie xD?
@Njal: * liberalna w kwestii gospodarki. w sumie to głównie o Mentzena mi chodzi, aczkolwiek na jego populizmy również zaczynam mieć alergię. w konfederacji jest to całe skrzydło narodowościowe, czyli taki PIS 200%. nie wiem jak oni się tam nie pozabijali jeszcze.
https://youtu.be/xnnBLlDu6Zc?si=LrP1SKLBqZBl3lF6
Tutaj prosze link do ponad 2 godzinnego materiału który idealnie podsumowuje to co jest w "programie" zapisane, całej reszty nie trzeba komentować.
Podsumowując: Gospodarczo też nie są liberalni, to tylko kłamstwa i innego rodzaju niedopowiedzenia w celu oczarowania młodych i niedoświadczonych ludzi w celu zebrania elektoratu mogącego uwiarygodnić ich jako siłę
Komentarz usunięty przez autora
https://www.konfederacjagietrzwaldzka.pl/
Jego mariaż z PSLem jest jednoznaczną wskazówką po co on komu potrzebny, a obiecywać może dosłownie wszystko i każdemu - bo po tych wyborach zostanie skonsumowany tak samo jak Kukiz (też szedł razem z PSLem...) albo Petru
Oczywiście zagłosujesz na kogo chcesz, ale nie rozumiem demonizowania PSL. To jedyna polska partia na prawo od środka,
@Pas-ze-mna-owce: z tego co pamiętam, to jest to partia skierowana głównie do rolników i mieszkańców wsi, czyli nie do mnie. ale może coś się zmieniło ostatnio (w przeciągu ostatnich kilku lat)
Sam przeszedłem na
@ly000: Nawet nie o to chodzi. To jest partia koryta. Gdy rządzili razem z PO to PSL w tej koalicji był największym gównem, które nie przepuściło żadnej okazji aby wsadzić swoich nominatów i pociotków do dosłownie każdej rady nadzorczej spółek skarbu państwa i byli w tym lepsi od POPiSu razem wziętych.
@emilio-cosso: Zapomniałeś dodać że te "mrzonki" mają połowę jedynek na wszystkich listach konfy.