Aktywne Wpisy
alibaski +64
#aliexpress dziękuję, nic mnie tak bardzo nie motywuje do głosowania na partie unio sceptyczne jak sama unia
źródło: 1000032970
Pobierz
plusikdziczku +57

Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000032970
Pobierz

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ciekawe w jaki sposób Microsoft będzie redukował koszty, do momentu rozwoju AI, które będzie generowało większe przychody. Zarabiają na innych rzeczach, więc nie jest to pewnie jakiś wielki problem, ale jeśli rentowność nie zacznie rosnąć, może się nim stać. Ciekawe czy pójdą np. w reklamy, albo transfer kosztów obliczeniowych na klienta. Nie wiem jak to ostatnie mogłoby wyglądać.
źródło: copilot
PobierzMnie np. Chat Bing złapał na swój lep. Proste wyszukiwania może nie są czasowo efektywne, bo jednak na odpowiedź trzeba poczekać, a nie dostać od razu jak w zwykłej wyszukiwarce, ale już zapytania złożone, to ogromna oszczędność czasu, szczególnie, że
Ja korzystam z ChatuGPT w plusie i jestem zadowolony. Ale to dlatego, że przyjmuję na klatę jego ograniczenia i nie
Z ChatGPT korzystałem, ale teraz korzystam z czatu binga. W niektórych zastosowaniach jest lepszy, w innych gorszy, ale generalnie w moje potrzeby wpisuje się znakomicie.
Albo MUSI być opensource( ͡° ͜ʖ ͡°)