Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
- Dzień dobry dlaczego nie głosować w referendum?
- Bo nie
- ale dlaczego nie?
- bo nie
- ale ja chce zagłosować bo te pytania są dla mnie ważne
- nie bierzcie karty bo nie

Czy jest tu ktokolwiek inteligentny kto potrafi uargumentować dlaczego nie? Może być dowód matematyczny na zasadzie czemu 2+2 = 4.
Podam przykład jeśli mamy dwa patyki w jednej ręce i dwa patyki w drugiej to jak złączymy razem dłonie nie puszczając patyków to będziemy mieli razem 4 patyki. Mozemy dotknąć każdego patyka z osobna i zapisać na kartcę każdą iterację.
Jeżeli referendum nie ma żadnego sensu to znaczy, że nie powinno być żadnego bojkotu bo skoro nie ma znaczenia to nikomu nie powinno to przeszkadzać. Proszę o sensowne argumenty a nie wyzywanie od najgorszych.
#referendum

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 69
  • Odpowiedz
@XanderPLXE: Ale co jest złego w pytaniu o przyjmowaniu uchodźców? Akurat w tej kwestii dużo jest zwolenników jak i przeciwników. Jest szansa by się dowiedzieć czy Polacy chcą ich przyjmować czy nie.
  • Odpowiedz
@domsky: Pomyślałem i sprawdziłem sobie twój profil. Oczywiście pisowiec.

Poznałeś już od powiedź? Wyrobiłeś sobie zdanie na podstawie tych wulgarnych wpisów, od typów podkreślających swoją inteligencję, ale nie potrafiących

No już te powody zostały z 10 razy wyjaśnione i nikt OPa nie
  • Odpowiedz
nie jestem "pisowcem", jestem jak najbardziej za kierunkiem, który obrał PIS.

@domsky: Muszę to komentować?

Ważne, żeby OP nie dał sobie wmówić, że jakiś pajac z opozycji będzie żądał odmowy uczestniczenia w referendum.

To ma posłuchać pajacy namawiających do głosowania
  • Odpowiedz
i co to niby jest za powód, że pytania są tendencyjne?

@MORTAL_KOMBAT: No jak nie widzisz żadnego problemu z tym, że jesteś traktowany jak debil to nic. Poza tym w Referendum chodzi o to by społeczeństwo zagłosowało tak/nie w jakiejś sprawie, tutaj nie masz wyboru, bo TYLKO JEDNA ODPOWIEDŹ na te pytania jest sensowna. No może poza pytaniem o wiek emerytalny, ale dalej wiadomo jaki tu będzie wynik patrząc po demografii w kraju.

byli związani takim referendum,

No będzie bardzo wiążące z tak ogólnie rozpisanymi pytaniami, gdzie każde pytanie można zinterpretować na
  • Odpowiedz