Wpis z mikrobloga

@yupitr @xDawidMx nawet jako wyborca konfy przyznam że byłem tym zniesmaczony, Krzychu zawsze umiał wybitnie lecieć z głowy i jest symbolem dobrej debaty, gdzie wywodząc się ze skrajnych narodowców umiał zjednywać sobie sympatię centrowych osób, a tu musiał czytać kilka razy z kartki
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: można pierdzielić farmazony o wazonach, o byciu doradcą albo o kuwetach, albo przeczytać jakieś dane z kartki. Jak widać wyborca chcę, żeby było ładnie, a czy dobrze, to bez znaczenia.
  • Odpowiedz
@myidioci ja nie twierdzę że nie wypadł lepiej lepiej od prawie wszystkich tam, po prostu zabrakło mu takiej prawdziwości i przebicia jaką zawsze prezentował i jaką pokazał Hołownia czy nawet ta babka z lewicy gadając czasem od rzeczy, ale swoimi wypowiedziami na pewno zyskała w oczach kobiet i cucków
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Pawulon: wydaje mi się, że on ma już trochę wywalone na to wszystko. Zawsze w debatach wypowiadał się z większą werwą, teraz albo zrozumiał że zostanie przybudówka pisu czy tego chce czy nie albo już ma dość i chce usiąść do stolika z PiSowcami.
  • Odpowiedz
@obywatel_83: Wczoraj jakis gorszy dzien miał. Zupełnie to do niego niepodobne, bo zawsze elokwentnie bez wspomagaczy potrafi rozmawiac. Wystarczy obejrzec jakikolwiek materiał z jego udziałem z ostatnich miesiecy.
  • Odpowiedz