Wpis z mikrobloga

Oglądałem film konopskiego. Na codzien nie śledzie tego fame mma I tej całej otoczki. Powiem tak dla rodzica takiego jak ja , który nie rozumie za bardzo tego świata , materiał jest mocny i pokazuje jak YT polski był poza kontrolą. Bardzo dobrze, że pocisna tej natsu, trochę za mało o samym fame mma(konferencje). Jak rodzic 7 letniego i rocznego dziecka boję się o przylosc swoich dzieci skoro przez lata ten proceder deprawacji i dewiacji miał miejsce. Możecie mówić że jestem bomerem ale to co obecnie się dzieje na świecie , to jest jawna deprawacja młodych ludzi. Osobiście każdej osobie w.tym materiale #!$%@? soczystego ojcowskiego na gębę. Liczą się tylko wyświetlenia i nic więcej. Moralność zerowa
#famemma
  • 33
@Savvv ja się nie usprawiedliwiam, bo ja nie widzę u siebie takiego problemu. Natomiast w moim otoczeniu widzę, że rodzice w ogóle nie kontrolują tego co ich dziecko robi, dają telefon już w wieku 4 lat na #!$%@? się, żeby był spokój
@Savvv racja ale wkoncu chcemy mieć świadome społeczeństwo czy nie ? bo chyba każdemu zależy żeby jego dziecko było inteligentne i rozumiało ten świat. Nie oszukujmy się ale takie galę oprócz rozrywki nie przynoszą nic wartościowego. Bo sportu to nawet tam nie ma w tym i nie ma co się oszukiwać
@swinkapl wyobraź sobie, że moje dzieci jeszcze w planach nie były jak swoją działalność prowadził w Internecie ten pedofil stuu. Dokładnie wiem co się dzieje w internecie i jak dużo pułapek w nim jest. Dlatego dziwię się rodzicom i ich braku świadomości zagrożeń
@tsumazi wiesz czemu to oglądałem ? dlatego, że to było nie reżyserowane, nikt tam się nie pilnował z niczym, przaśny humor i to miało swój urok. Dopóki za to się nie zabrały dzbany co wykorzystali ułomność konona i majora dla zarobku i wyświetleń
niech wstawiają ograniczenia wiekowe i tyle. A to było i jest dalej łatwo dostępne

@KlejnotChoroszczy: ograniczenia wiekowe świetnie działają: jak miałem 8 lat to ja i wszyscy moi rówieśnicy graliśmy w GTA 3 i GTA Vice City które miały ograniczenie wiekowe. I obejrzałem pierwszego obcego, po którym przez jakiś czas mialem schizy. Ograniczenie wiekowe magicznie nikogo nie ochroni i niewiele zmieni, wręcz jeszcze będzie zachęcać w imię zasady "zakazany owoc smakuje