Mam nieodparte wrażenie, że ten atak akurat w czasie festiwalu pokoju to była jakaś zorganizowana akcja. Może nawet nie zdajemy sobie sprawy w jak wielkim stopniu Mossad infiltruje Hamas. Zbrodnie na tych kilkuset turystach to jest casus belli, który pozwoli Żydom na zgruzowanie całej Gazy. To jest dla nich jak manna z nieba.
Przypominam, że już wczesniej w historii były sytuacje gdy ukryci agenci Mossadu osiągali dużą pozycję wśród wrogów Izraela np. Eli Cohen, który spenetrował najwyższe władze w Syrii i przekazywal ich tajemnice wojskowe co miało ogromne znaczenie dla zwycięstwa Żydów w wojnie sześciodniowej. Ponoć nawet miał sporą szansę na prezydenturę xDD
Typ wkręcił nawet Syryjczyków w zasadzenie drzew do osłony przed słońcem żołnierzy w punktach obrony Wzgórz Golan, przez co zostali potem wystrzelani przez artylerię jak kaczki.
@zwykly_szarak: Usuń konto. Zgrywasz eksperta, a nawet nie wiesz że w Strefie Gazy działa Szin Bet jak połowa wykopowych ekspertów xD Typ co ma 1-miesiąc konto i 30 wpisów dziennie o tym, że to szachy 5d izraela nie mogę. Bez internetu by ludzie nie wiedzieli, że jest tylu idiotów na świecie.
@zwykly_szarak: O tak. Mossad zinfiltrował umysły tysięcy palestyńskich żołnierzy skłaniając ich do mordowania cywili czego z własnej woli sami by nigdy nie zrobili.
@koala667:ale śmieszy mnie #!$%@? niektórych wykopków że poświecili kilkaset mieszkanców izraela gdzie wg ich teorii nikt z tamtego rejonu nie zginął w przy WTC 11 września (nie pije do Ciebie). Tam z Polski też kogoś znajdą. Sam dzisiaj się dowiedziałem że mój znajomy jest w Izraelu, a jestem zwykłym wykopkiem a co dopiero jakie celebryty i gwiazdy co jeżdzo po calym świecie. Niech gruzują, dla mnie lepszy żyd niż te
O tak. Mossad zinfiltrował umysły tysięcy palestyńskich żołnierzy skłaniając ich do mordowania cywili czego z własnej woli sami by nigdy nie zrobili.
@Vokun: ty myślisz że tysiące palestyńskich żołnierzy wyszło bo sami z siebie chcą się n---------ć xD? oni wyszli bo takie dostali rozkazy zawsze jest tak że tłumem kieruje jakiś lider, dowódca.
@zwykly_szarak: Podoba mi się twoja teoria. Od teraz będę wszędzie mówił, że to Mossad wybił w pień własnych obywateli, żeby mieć pretekst do wybicia w pień Palestyńczyków w Strefie Gazy ( ͡°͜ʖ͡°)
Przypominam, że już wczesniej w historii były sytuacje gdy ukryci agenci Mossadu osiągali dużą pozycję wśród wrogów Izraela np. Eli Cohen, który spenetrował najwyższe władze w Syrii i przekazywal ich tajemnice wojskowe co miało ogromne znaczenie dla zwycięstwa Żydów w wojnie sześciodniowej. Ponoć nawet miał sporą szansę na prezydenturę xDD
Typ wkręcił nawet Syryjczyków w zasadzenie drzew do osłony przed słońcem żołnierzy w punktach obrony Wzgórz Golan, przez co zostali potem wystrzelani przez artylerię jak kaczki.
#izrael
@Vokun: kiedy terroryści israelscy strzelają do cywili palestyńskich to na rozkaz czy zinfiltrowali umysł idf?
@Vokun: ty myślisz że tysiące palestyńskich żołnierzy wyszło bo sami z siebie chcą się n---------ć xD? oni wyszli bo takie dostali rozkazy zawsze jest tak że tłumem kieruje jakiś lider, dowódca.
6 października 1973 tzw wojna Jom Kipur