Jeszcze jedna rzecz na koniec dnia - wczoraj ruszyła Lega Pallavolo Serie A Femminile. W tym sezonie we Włoszech grają trzy Polki (no chyba że o kimś zapomniałem) - Asia Wołosz w Conegliano - Oli Różański w Bergamo - Mali Smarzek w Casalmaggiore
No i zespół Asi w pierwszym meczu kolejki wygrał z Trentino 3:0, a w "polskim" pojedynku Bergamo wygrał w tie breaku z Casalmaaggiore.
W tym sezonie chyba warto jeszcze podglądać ligę turecką (startuje w sobotę) ze względu na Magdę Stysiak i Czyrną, ale nie mam zielonego pojęcia, gdzie można złapać transmisje meczów.
@Ashurbanipal: W pierwszej szóstce na początku pewnie będą wychodziły Baladin i Voronkova. Martyna moim zdaniem będzie pierwszą zmienniczką. Uważam, że jest znacznie lepsza od Gray.
Inna bajka, że Eczacibasi ma taki skład, że aż kolana się uginają xD
OSTATNI DZIEŃ PIS! Już za kilka godzin, po 8 latach tego dziadostwa, złodziejstwa i zakłamania w Polsce zacznie się nowa era. Życzę nam wszystkim, żebyśmy już nigdy więcej nie mieli do czynienia z taką władzą. Wspaniałe to było odliczanie...
- Asia Wołosz w Conegliano
- Oli Różański w Bergamo
- Mali Smarzek w Casalmaggiore
No i zespół Asi w pierwszym meczu kolejki wygrał z Trentino 3:0, a w "polskim" pojedynku Bergamo wygrał w tie breaku z Casalmaaggiore.
W tym sezonie chyba warto jeszcze podglądać ligę turecką (startuje w sobotę) ze względu na Magdę Stysiak i Czyrną, ale nie mam zielonego pojęcia, gdzie można złapać transmisje meczów.
#siatkowka
Inna bajka, że Eczacibasi ma taki skład, że aż kolana się uginają xD