Wpis z mikrobloga

Widzę, że na wykopie coraz chętniej usprawiedliwia się boxdela, bo przecież on tylko się wygłupiał do 14 latki. Więc krótkie przypomnienie:
- wiedział o akcjach z Dubielem i nawet, jeśli nie miał twardych dowodów by iść na pały, to mógł chociaż nie pomagać swojemu dziwnemu koledze zgarniać mega siano w swojej federacji, dając mu main eventy
- zleakował dane jednej z dziewczyn, która odważyła się o sprawie opowiedzieć. Każdy kto ma więcej niż jeden neuron domyśla się, czemu to zrobił.
Niestety na korzyść Boxdela działa to, że jest pociesznym grubaskiem. Każdy z nas miał takiego kolege, który się wygłupia, gada głupoty, lubi poimprezować. Boxdel w przeciwieństwie do Goli ze złotej 44 dalej jest takim ziomkiem z klatki obok. No i oczywiście pisowcy wszystko rozmiękczyli, bo teraz zamiast pisać o boxdelu poważnie, to toczymy bekę z baxtona.
#famemma
Pobierz lagomorph - Widzę, że na wykopie coraz chętniej usprawiedliwia się boxdela, bo przeci...
źródło: Zrzut ekranu 2023-10-7 o 13.45.47
  • 7
zleakował dane jednej z dziewczyn, która odważyła się o sprawie opowiedzieć. Każdy kto ma więcej niż jeden neuron domyśla się, czemu to zrobił.

@lagomorph: Przecież ten szon sam się zleakował. Atencjonowała się że ma materiały na influencerów pisząc i mówiąc ciągle o tym na ig, twitchu i twitterze xD
@lagomorph: W końcu nazwisko Baron zobowiązuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak serio to taką samą wiedze jak on miało kilkadziesiąt osób. To dlaczego jemu oberwało się najbardziej? Lexy, fagata i inne minecrafty słyszały to samo i nic nie zrobili. Dlaczego gimper, śpiewająca o gwałceniu syna przez Rocka dostał walki na fame, mimo, że założyciele wiedzieli o tej akcji, a wszystko zostało zapomniane? Jak się chce kogoś
i pisała tam również jak ma na imie, gdzie mieszka

@lagomorph: Tak. To jest wannabe influencerka z of i spermiarskimi mediami społecznościowymi. Miała imię, nazwisko i miejsce zamieszkania (miasto i kraj).

że się spotkała ze stu

Tak pisała że spotkała ze stuu. Pisała również że ma materiały na innych influencerów, ale nie wymieniła ich.
@Nano22: no ale skąd te pytania właściwie? To są pytania tak samo filozoficzne jak o sens życia, skąd ja mam znać odpowiedź? Załączaj filmik gimpera do maila i ślij po instytucjach, dziennikarzach, do prokuratury, może akurat coś rozbujasz. Złap wardęgę i zapytaj czemu gimpera nie tyka
@lagomorph: mam w to #!$%@? i zainteresowałem się wyłącznie filmem wardęgi bo są to ostre oskarżenia i poważna sprawa, a nie jakaś drama internetowa o logo wersow. Na tę chwilę wychodzi na to, że porwali się z motyką na słońce. Jak każdy poświadczy, że o niczym nie wiedział to zwyrol będzie miał spory problem za pomówienia i codziennie koszenie kasy ze streamów mu nie wystarczy.
@lagomorph: Miał info ale gorsze niż dubiel i sukanek. Dubiel go krył na żywo i wszędzie. Boxdel nie miał dowodów jak wardęga nie mógł publicznie nic powiedzieć bo pomówienia niepoparte dowodami. SUkanek była na policji to zrobili z niej wariatkę a zgłoszenia nie przyjęli bo nie miała świadków. Więc o czym ty piszesz? Też śmiałem się z memów boxdela ale nie jest niczemu winny. Laski też kłamały ile miały lat pisząc