Aktywne Wpisy
Nighthuntero +333
Posłuchajcie tego cuckolda, nawet go nie żal
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
#lewandowski #lewandowska #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Kozikiewicz +176
- roszczeniowość
- brak logiki/myślenia
- mniejsze ambicje (już nie chodzi o pracę ale spędzanie czasu wolnego)
- wywyższanie się (chodzi mi tu o np. facet pomocy kobiety nie potrzebuje prawie wcale (gotować i sprzątać to żadna filozofia, zaś w drugą stronę typu: napraw to i tamto, zabij pająka, wynieś to, dolej oleju do auta - mogą to same zrobić ale im się nie chce uczyć?)
- sytuacja taka, że jak jesteś kobiecie już niepotrzebny (np. zaczyna zarabiać dużo więcej od Ciebie to często jest tak, że daje Ci do zrozumienia, że nie jesteś już jej potrzebny)
- brak docenienia tego co mają
Szczerze najbardziej wkurza mnie ta cała feminizacja, nawet w moim przypadku. Jak sobie ostatnio przemyślałem to ja jestem samowystarczalny - tak jak wspominałem gotowanie/sprzątanie to żadna filozofia, a tak się składa, że moja teściowa (sama) moja siostra (sama) co chwilę wołają i proszą mnie o pomoc (jakbyście je znali to właśnie z tych głośnych i CO TO NIE ONE) i nagle jak trzeba zrobić coś z autem, albo w domu, coś się zepsuje, coś z komputerem, coś z siostrzeńcem to nagle już nie są takie super zaradne i facet musi wkroczyć do akcji. I jak jest "dziękuję" to jest dobrze, bo jak kiedyś spytałem o powody to było: NO BO JESTEŚ Z FACETEM OD CZEGOS MUSICIE BYC
#przegryw #zwiazki #przemyslenia
@Jergen: raz w miesiącu dotyczy to każdej kobiety, a niektóre mają tak na stałe. ¯\(ツ)/¯