#famemma A więc jednak Frajeri obsrał zbroje przed Stanowskim. To świadczy o tym, że jednak ma trochę oleju w tym pustym łbie. Stanowski za wysoka liga dla niego. Gdyby się w-----ł i zaczął go dokładnie prześwietlać, a wiadomo ile frajeri ma brudów, to ze swoimi zasięgami, w obecnych czasach, zrobiłby taką wrzawe na całą Polskę, że mógłby doprowadzić do wyrzucenia go z Fame mma. Coś na zasadzie "ludzie patrzcie jaki patus jest największą gwiazdą fame mma". I dla przykładu Rozpara i Pasternak w--------y go, że od teraz nie ma miejsca na patologie w naszej organizacji.
@2008kaczor jedynym brudem jaki Ferrari miał to było to ze niby wiedział wczesniej XD ale potem skapnal się ze żart stanowskiego o 11 już był po filmie tego pierwszego typa
@murderen: A choćby ostatni, że z pedofilli robi se jakieś k---a rebusy dla zasięgów. Na litere "G" itd. Jakby to odpowiednio nagłośnić to robi se większe jaja z poważnej sprawy od paramaxila, który wyleciał z fejmu.
@Arbuz29: A co boisz się, że Pasternak z Rozparą dla przykładu wyjebią największego patusa z fejmu? Nie bój się, twój bożek już się obsrał Stanowskiego i powiedział że utka p---e o #pandoragate.
@2008kaczor: nie. Po prostu nie da się czytać twoich wysrywow. Ale jeśli 2008 to twoja data urodzenia to zrób coś i usuń konto. Idź odrabiać lekcje a nie wypisuj farmazony
@Arbuz29 Znajdź se innych bożków od frajeriego bo będziesz miał c-----e życie za 10 lat jak dorośniej. Zobacz od kiedy ty masz konto na tej stronie a od kiedy ja. Oczywiście najpierw naucz się na sprawdzian z przyry.
#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡°͜ʖ͡°)
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link