Aktywne Wpisy
xiv7 +33
Czego używacie do golenia twarzy? U mnie kiedyś były jednorazówki ale potrafią skubane podrażniać, więc od jakichś 2 lat jest taki Philips elektryczny i na sucho 0 podrażnień. Najlepszy wynalazek zaraz za szczoteczkami sonicznymi. Wiem że są jeszcze takie maszynki elektryczne z nożami w kształcie trzech kółek ale tamte znowu miałem wrażenie że rwały włosy.
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
#niebieskiepaski #golenie #pytanie #dziendobry
Czym golisz twarz?
- Jednorazówka 21.2% (275)
- Z wymiennymi ostrzami 18.2% (237)
- Elektryczna "3 kółka" 10.8% (140)
- Elektryczna jak na zdjęciu Philips 49.8% (647)
Ludzik90 +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wymagało to chwili, by skontaktować się ze wszystkimi osobami, których powyższe oświadczenie dotyczy. Właścicielom FAME nie udało się skontaktować z Marcinem Dubielem, dlatego informacja o rozwiązaniu kontraktu została ostatecznie przekazana jego menadżerowi.
Federacja pragnie poinformować, że decyzje zawarte w oświadczeniu są ostateczne i nieodwołalne. FAME nie będzie współpracować z ww. osobami w przyszłości.
PEŁNA TREŚĆ OŚWIADCZENIA:
W nawiązaniu do oświadczenia z dn. 03.10.2023 r. informujemy, że Rafał Pasternak i Krzysztof Rozpara, skontaktowali się z osobą reprezentującą Marcina Dubiela, informując o wypowiedzeniu obowiązującego kontraktu. Federacja zakończyła również w trybie natychmiastowym współpracę z Danielem Pawlakiem. FAME nie zamierza również przedłużać umowy z Agatą Fąk, której kontrakt wygasł po ostatnim występie na gali FAME FRIDAY ARENA 2.
Jednocześnie informujemy, że trwają intensywne prace nad sformalizowaniem decyzji dotyczącej usunięcia Michała Barona ze spółek należących do marki FAME. Będziemy na bieżąco informować opinię publiczną o postępach prac w tym zakresie.
#famemma