Wpis z mikrobloga

Dużo osób broni Boxdela, że był młody i głupi.
Ja mam 20 lat obecnie i nie wyobrażam sobie pisać tak cringeowych i obrzydliwych tekstów do 14/15 latki. Ogólnie nie wyobrażam sobie napisać do tak młodej dziewczyny. Już nie róbmy z dorosłego człowieka takiego palanta, bo jego twarz wyszła na tym nieszczęsnym odcinku GOATS gdzie rywalizowały dziewczyny. Jak się odpalił na Jóźwiaka to mówił, że to jego natura, że on taki jest, że mógł pokazać prawdziwą twarz. Żeby była jasność ja na wykopie zawitałem prawie 6 lat temu i napiszę wam jaki był mój cel.

Boxdel mieszkał wtedy w Rudzie Śląskiej na tej samej dzielnicy co ja dosłownie 5 minut ode mnie, ja byłem zajawionym youtubem dzieciakiem który oglądał go od czasów iDELTI, rzecz jasna jego narracja typowo atakująca wykop sprowadziła mnie tu.
Jak miałem 14 lat to nie miał do mnie zalotów ( ͡° ͜ʖ ͡°) ba, fajnie go odbieraliśmy bo bardzo często się widzieliśmy z uwagi na to, że ten mieszkał 5 min ode mnie. Boxdel jak widział nas z daleka to sam się witał, machał, fajny to nam dawało vibe jako dzieciakom. Jak wracam pamięcią to raczej nie wykazywał jakichś dziwnych zachowań, ale no dziewczyn z nami nie było, a jego max. "przewinieniem" mógłbym powiedzieć było to, że wiedział, że mam 14 a i tak mnie częstował szlugiem. Ale to może taki typowy geścior typu sam byłem młody xd Ogólnie parę akcji z nim było ale raczej to nie były jakieś niemoralne akcje tu go koledzy n--------o spod biedronki zbierali, tu portfel zgubił, nic szczególnego tbh.

Można wywnioskować, że wszedłem tu parę lat temu jako osoba broniąca go, a kończę na tym, że jest dla mnie mega śliskim typem którego dopadła karma - czy p-----------ł w swoim życiu na tyle aby przyjmował wszystkie kule to śmiem wątpić bo fakt faktem opinia publiczna to trochę overreaction. Ale mówimy jak na razie o jedynym screenie który wyszedł na Boxdela, zobaczymy co będzie dalej.

Szkoda mi cię Boxdel z uwagi, na to, że byłeś takim moim youtubowym bożkiem kiedyś i taką "dumą" tego nudnego miasta, ale wiem, że to przez mojego wewnętrznego dzieciaka bo co by nie było naważyłeś piwa to je teraz wypij.
#famemma
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja mam 20 lat obecnie

@nizleduk: No właśnie - słowo klucz - "Obecnie". Obecnie, gdyby Boxdel miał 19/20 to też by nie pisał takich rzeczy. Kiedyś na YT i w tym środowisku była dużo większa patola
  • Odpowiedz
  • 1
@qwe_: Ja jestem przesiąknięty netem(czego się wstydzę) ale wiem doskonale jak te czasy wyglądały, nie chciałbym się stawiać w roli moralizatora bo wiadome jest to, że nie do końca analizowałem to wszystko ale byłem za młody na takie coś. Bo jednak to mnie kształtowało w jakimś stopniu jako człowieka (znów uczucie wstydu); jakieś Nitrozyniaki czy inne chuje to były moje wzorce. Rodzice zawsze na mnie zwracali uwagę, ale to jest
  • Odpowiedz
@nizleduk: oczywiście masz rację. Twierdzę tylko, że wtedy była mega patola i dziki zachód w internecie. Dzisiaj też trochę jest, ale w innej formie. Kryzys wzorców i wartości
  • Odpowiedz
  • 0
@qwe_: No co by nie było popadamy w skrajność i taka nadmierna poprawność polityczna żeby nikt się nie spultał też jest obrzydliwa, jest ograniczeniem i przyjmowaniem pewnej roli jakby nie patrzeć, ale cóż, takie mamy czasy. Albo człowiek będzie się mindfuckował albo po prostu odetnie się od świata mediów i internetu i nie będzie czym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nizleduk masz 20 lat i w tym jest problem nie zrozumiesz 30 letniego typa, dziewczyny mając 14-16 lat bardziej potrafią się dogadać że starszymi chłopakami niż w swoim wieku. Dziwne, że trzeba tłumaczyć ludziom takie podstawy, widocznie nie obracałeś lasek
  • Odpowiedz