Aktywne Wpisy

Seshu +488

mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,
Wasze matki też nie potrafią się przyznać do błędu? gdy delikatnie sugerujecie podczas rozmowy o życiu że wasz #przegryw to jednak ich wina i być może to nie był dobry pomysł na posiadanie dziecka i wychowanie w tych warunkach?
- dorastałem w atmosferze kłótni, sprzeczek, czasem fizycznych starć. Nie wiem co to uczucie, miłość. Bliskość dorosłych ludzi mnie peszy.
- zawsze na coś brakowało pieniędzy, kult oszczędzania na wszystkim,

Bo czemu Wardęga wbił mu nóż w plecy..nie miałem czasu zapoznac się z całością, wie ktoś?
#stuu #pytanie #pandoragate #boxdel
W sumie majac 17-18 lat chyba nigdy żadnej dziewczyny nie zapytalem o wiek, a chatowalem sporo i roznie tresci :p o ile mozna mowic o wykorzystaniu itd. To nazywanie tego pedofilia to jest nieporozumienie... ale nie ogladalem filmu wardegi wiec moze cos tam jest wiecej?