Wpis z mikrobloga

Jak ja czytam te niektóre wpisy które robią z pedofili od tak sobie żarty, smieszkuja przy tym i traktują to jak kolejna jakaś g---o burze internetowa to mi się nóż otwiera w kieszeni. Jeszcze znajdą się k---y takie co bronią tego grubego śmiecia boxdela. Was się powinno j---ć prądem, pedofila to najgorsza zbrodnia na świecie, za to ludzie dostają srogi w------l. Sami zjeby przesuwacie te granicę moralności . Do nie dawno taka laska co dawała d--y na lewo i prawo była zwykła k---a . Dziś potrafią z takimi laskami wywiadu robić. (np. Linkiewicz ?
#famemma #wardega #youtube #polskiyoutube
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

k---a z----e p--------y wysłanie kutasow czy sprośnych rzeczy nie podchodzi pod pedofile ?

pedofila to najgorsza zbrodnia na świecie

@KlejnotChoroszczy: czyli wysyłanie kutasów czy sprośnych rzeczy jest gorsze niż nie wiem, morderstwo, g---t lub napaść z pobiciem?

A żartować można ze wszystkiego, zwłaszcza, że przecież śmiejemy się z oprawców.
  • Odpowiedz
@KlejnotChoroszczy jestem nadal na medycynie nigdzie nie pisałem że byłem i zaliczyłem już większość studiów

Ja pisałem tylko tyle że nie jest to p-------a, to że ktoś pisał do 14 jeszcze samemu mając 19 nie oznacza że podniecałyby go osoby w przedszkolu tak jak prawdziwego pedofila
  • Odpowiedz
Do nie dawno taka laska co dawała d--y na lewo i prawo była zwykła k---a . Dziś potrafią z takimi laskami wywiadu

@KlejnotChoroszczy: Do niedawna ruchanie czternastek było normalne. Dzisiaj jesteś za to nazywany pedofilem, co będzie dalej???
  • Odpowiedz
Jeszcze znajdą się k---y takie co bronią tego grubego śmiecia boxdela

@KlejnotChoroszczy: P--------z stary, w czasach w których to się działo to siedziałeś pod kamieniem chyba.
Zauważ, że typiara nie była oburzona tym co on jej napisał. Zgadnij mądra głowo z czego to wynika.
A no z tego, że w towarzystwie Team Speakowym i ogólnie w tamtych czasach takie p---------e to była normalna sprawa.
Sam jak grałem w csa (chodziłem do gimnazjum czyli miałem
  • Odpowiedz
Jak ja czytam te niektóre wpisy które robią z pedofili od tak sobie żarty, smieszkuja przy tym i traktują to jak kolejna jakaś g---o burze internetowa to mi się nóż otwiera w kieszeni

@KlejnotChoroszczy: nie zesraj sie xDDDD
  • Odpowiedz