Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Gryczana jak obrosła w piórka fiu fiu ( ͡~ ͜ʖ ͡°) widzę tu analogię, nowy Wojtek kroczy tą samą drogą co Jacula, drogą samozniszczenia
Ps. jest szansa, że w porę się opamięta (ʘʘ)
  • 9
  • Odpowiedz
@Wojko Grycana na tej rozmowie ze Srochem robiła dokładnie to samo co Sroch w rozmowie z Pawłem jak go przekonywał żeby nie wybrać Łucji. "Ty powinieneś być z kimś innym, ona do Ciebie nie pasuje" itp. A w tym zwiewnych ciuchach przy swojej figurze wygląda jak prosiak co się zaplątał w firankę
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Lolek1011 racja( ) srochu zasługuje na tego proziaka faszerowanego gryczaną(òóˇ), WiOha dla niego zbyt pospolita, nie jest godna takiego zaszczytu i nie obdarzyła go należycie szacunkiem xD
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: ciekawe jest, to ze szahira była większa babka niż nasza ulana samozwańcza królowa paradajsu i jak tak patrzę na grycane, to widzę ulana świnie, a o szahirze jakoś tak nie myślałem. Lepiej niech popracuje nad charakterem, bo dodaje jej z 30kg, skoro ćwiczyć się nie chce.
  • Odpowiedz
@GdziesTamChcem: mam podobne odczucia, a dokładniej mówiąc to nie tylko chodzi o te pare nadprogramowych kilogramów (bo nie ma aż takiej tragedii) , ale w dużej właśnie mierze to jej świńskie zachowanie sprawia że patrzę na nią jak na trzodę
  • Odpowiedz