Wysropki z p0 tak zaciekle bronią swojej partii że nawet usprawiedliwiają aresztowanie gościa za to że przyszedł z rekwizytem na protest p0 nie pamietajac nawet co symbolizuje to krzesło. Wiadomo tylko lemingi z p0 maja prawo do performingu, innych aresztować xD
Oni są tak odklejeni i oddani swojej partii że naprawdę wierzą w tłumaczenia ich polityków że to krzesło było niebezpieczne dla uczestników protestu przeciwko ich ukochanej nieskalanej parti xD
Kolejny argument wysropkow z p0 na który się powołują to to ze koleś używał wulgaryzmów w stosunku do władzy.
No kurde gdyby wprowadzic ich standardy to dzisiaj powinno sie aresztować każdego za osiem gwiazdek i ich haselko j--a* PiS xD
@calinowski: kurde, od 17 lat śledzę politykę ale chyba faktycznie nie pamiętam tego skorumpowanego Tuska co to tak samo kradł jak PiS. Pomożesz mi proszę i przypomnisz
- Gdzie PO powołało prokuratora komunistycznego, zastępcę ministra sprawiedliwości i Pawłowicz (XD) do trybunału konstytucyjnego? - Gdzie łączyli ministra sprawiedliwości z funkcją prokuratora generalnego który ręcznie sterował zarzutami m.in oddalając te wobec rydzyka? - Albo waliło na propagandę po 3mld (rocznie!)? - Albo zajumalo z funduszu dla osób niepełnosprawnych oraz funduszu rezerwy demograficznej hajs na 15 emeryturę
@ntdc: dobrze że dziadek dyskwalifikuje do bycia prawdziwym Polakiem a skazywanie opozycjonistów jako prokurator komunistycznym to bycia sędzia trybunału konstytucyjnego już spoko XD
@Burned też podszedłem do początku tekstu sceptycznie, stwierdziłem że jak mogę uwierzyć w takie źródło. Ale postanowiłem czytać dalej i dzięki temu nie wyszedłem na idiote! Polecam na sposób
Wiadomo tylko lemingi z p0 maja prawo do performingu, innych aresztować xD
Oni są tak odklejeni i oddani swojej partii że naprawdę wierzą w tłumaczenia ich polityków że to krzesło było niebezpieczne dla uczestników protestu przeciwko ich ukochanej nieskalanej parti xD
Kolejny argument wysropkow z p0 na który się powołują to to ze koleś używał wulgaryzmów w stosunku do władzy.
No kurde gdyby wprowadzic ich standardy to dzisiaj powinno sie aresztować każdego za osiem gwiazdek i ich haselko j--a* PiS xD
#bekazlewactwa #konfederacja #4konserwy #lewackalogika #bekazpo #polityka
@11mac11: dlatego nie wolno milczeć
- Gdzie PO powołało prokuratora komunistycznego, zastępcę ministra sprawiedliwości i Pawłowicz (XD) do trybunału konstytucyjnego?
- Gdzie łączyli ministra sprawiedliwości z funkcją prokuratora generalnego który ręcznie sterował zarzutami m.in oddalając te wobec rydzyka?
- Albo waliło na propagandę po 3mld (rocznie!)?
- Albo zajumalo z funduszu dla osób niepełnosprawnych oraz funduszu rezerwy demograficznej hajs na 15 emeryturę