Aktywne Wpisy

wykopowajulka15 +185
Mój różowy twierdzi, że jak kupię nam mieszkanie to ona będzie miała motywację żeby o nie dbać. Teraz na wynajmowanym potrafi nie wyrzucić śmieci przez tydzień, zostawić naczynia w zlewie na dwa tygodnie, czy pożyczać moje skarpety bo jej się nie chce szukać swoich do pary albo zrobić prania. Uświadomcie mnie jak bardzo byłbym głupi jak uwierzyłbym w to. Potrzebuję tego. #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

bartman28 +945
źródło: temp_file5207765494048741608
Pobierz

Szukam dziewczyneczki dla wnuczka. Chłopak jest strasznie nieśmiały i ma z tym pewne problemy. Wnuczek jest trochę starszy, ale mentalnie ma chyba 15 lat, dlatego dobrze by było gdyby zainteresowana była bogata, bo wnuczek bywa rozrzutny. Dziewczyneczka musi być pełnoletnia, bo to może być bardzo poważny związek i miłość od pierwszego wejrzenia. Wnuczek jest bardzo inteligentny, wręcz tryska pomysłami, mimo wszystko jestem troszeczkę zaniepokojony, bo nie widziałem go dawno z książką w ręku. Dawno też nie był w kościele, jakoś go tam nie ciągnie, a ja bym chciał żeby jednak nie zapominał o tym czego nauczyli go przodkowie. Na pierwszy rzut oka - chłopak do wzięcia - duży, przystojny, ogolony, wysportowany. Mimo wszystko jest troszeczkę chorowity więc nie zawsze jest w stanie wszystko zrobić własnoręcznie, czasami trzeba mu troszeczkę dopomóc. Nie szukam żadnej narkomanki, ani tym bardziej wariatki, nie chcę psuć wnuczkowi dzieciństwa. Dziewczyneczka musi być śliczna jak z obrazka, bo chłopak jest wzrokowcem. Trzeba rozmawiać z nim powoli i wyraźnie, mówić nieco podniesionym tonem, bo dzieciak może wszystkiego dobrze nie usłyszeć. Od razu mówię, że chłopak szuka stałej partnerki i nie zależy mu na przelotnych znajomościach. Jest bardzo wrażliwym młodym mężczyzną i naprawdę łatwo go zranić, przez co zdarza mu się nawet płakać. Zainteresowane dziewczyneczki zapraszam do prywatnej konwersacji.