Wpis z mikrobloga

Próbował jakiś przeciętniak, żeby w opisie napisać, że jest zainteresowany tylko fwb/ons z nadzieją, że może jakaś laska pomyśli "chociaż jeden szczery, dam mu lajka, a może dupy też". Oczywiście wiem, że nikt nie czyta opisów, ale jak myślicie? Taka sytuacja jest możliwa? Rzecz jasna fotki własne, a nie chada.
#badoo #tinder #przegryw #rozowepaski
  • 13
@JakeLockley chyba ciężko, ale nigdy nie próbowałem, na pewno jak dobrze wyglądasz to może się skusi jakaś jednak to trochę taki brak godności, lepiej nawiązać znajomość i dopiero się spotkać gdzie to spotkanie równa się tym co napisałeś
@Kruweczka: przecież wyraźnie zaznaczył, że jest przeciętniakiem, chyba że nie widzisz różnicy między przeciętniakiem a brzydkim.

@JakeLockley: ja tak ostatnio zrobiłem. Ustawiłem sobie na jeden wieczór opis, w którym pisałem, że interesuje mnie FwB, włączyłem boosta i poczekałem na lajki. Później już tylko zmaczowałem się z najciekawszymi, tj. odsiałem grubaski i szkarady. W takiej sytuacji, jeśli dostajesz lajka, to keks jest już praktycznie na wyciągnięcie ręki. Ja miałem z tego