Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +519
Kiedyś jakiś ziomek tutaj na wykopie zrobił taki skrypt na omegle, co laczyl dwoch typow i ze soba gadali i wstawial to tutaj. No i jak bylem na studiach pare lat temu (chyba z 6 lat temu) to zrobilem podobny skrypt i zapisywalem te rozmowy xD
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
njdnsjdnjs +156
Tak sobie myślałam o sprawie z WuDwaKa i doszłam do wniosku, że jest teraz jakaś epidemia samotności. I nie chodzi o hasztag przegryw, bo i na innych social media widziałam poruszaną tę kwestię. I nie wiem, czy to zawsze tak było i teraz ludzie o tym mówią, czy faktycznie coś jest na rzeczy. Mam wrażenie, że każdy patrzy tylko na siebie i z jakiegoś nieświadomego strachu #!$%@? przed innymi. Znajomości są takie
Programy polityczne niemal wszystkich partii są takie same, ogólnikowe (zresztą jak twój komentarz) opierające się na słowie, bez wyliczeń, więc konfederacja nie się nie wyróżnia.
Fakt, śmieszne jest to, że partia "wolnościowa" ma problem z homoseksualistami.
@uriel_ck: No nie do końca XD
@uriel_ck: To nie jest śmieszne tylko żałosne bo ta partia nie jest partią wolnościową tylko katolicko-zamordystyczną a ty się dałeś nabrać na
@marv0oo: Hołownia zapowiedział likwidację 800+, to teraz wiesz dlaczego
A najlepsze jest to "bez znaczenia co robi partia będąc w opozycji, ważne co będzie robić gdy dorwie się do koryta", to już takie typowe januszowate gadanie typu "słuchaj, ja jestem starszy więc wiem lepiej". Oczywiście jakiś konkretów, że konfederacja będzie w koalicji
@uriel_ck: Wrócę tu za kilka tygodni, tylko nie usuwaj konta jak się okaże że wejdą w koalicję, albo podkupią połowę posłów Konfy, ok?
Ps. Jak można rządzić nie będąc w rządzie? W zdrowym systemie to rząd rządzi, a opozycja pilnuje czy rząd nie łamie prawa.