Wpis z mikrobloga

@missioncritical: Jak USA dostarczy w końcu Abramsy i pociski dalekiego zasięgu do HIMARS-ów ATACMS, to ponoć do drugiego kwartału przyszłego roku może odbyć się szeroko zakrojona operacja wykorzystająca większość środków materiałowych ukraińskich polegająca na odbiciu wybiegu dla psów w Bachmucie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@missioncritical: No właśnie, mylisz się i jeszcze masz czelność obrażać.

Co ma moje naśmiewanie do zwycięstwa? Przecież to że neguję hurra optymizm nie znaczy że myślę inaczej niż ty.

Im dłużej trwa wojna tym lepiej dla Polski, niech wykańczają się dekadami (kacapy + ukry)
No właśnie, mylisz się i jeszcze masz czelność obrażać.

@TS_X9: gdzie się mylę? Przeklejasz? Wyśmiewasz? Wymyślasz sobie huraoptymizm? Szerzysz nienawiść? 4 x Tak.

Im dłużej trwa wojna tym lepiej dla Polski, niech wykańczają się dekadami (kacapy + ukry)

@TS_X9: tak, bo jak wiadomo upadające państwo za miedzą bardzo dobrze robi na stabilność, rozwój, handel i eksport, a na końcu to my zostaniemy państwem frontowym.
napisałeś dzbanku ze przeklejam któryś raz XD

@TS_X9: trudno was troli czasem odróżnić od siebie.

I tak uważam że zniszczona ukraina i rosja jest w naszym interesie bo nie bedzie konkurencji naszych produktów.

@TS_X9: na szczęście trochę bardziej światli ludzie są decyzyjni w tej materii.
Nie napisałeś co się faktycznie dzieje tylko zaatakowales mnie od razu, nie będę tego tolerować.

@EndThis: ty też nie napisałeś co się faktycznie dzieje, tylko wrzuciłeś niewiele mówiącą mapkę. Polecam ISW, OSW i Good Times Bad Times - tam dowiesz co się dzieje na froncie.