Pewnie jego rodzice mają teraz shockedface.jpg Taki artysta, podróżnik, myśliciel tysiące na patronite można było być dumnym z syna. A naprawdę ćpun z przeżartym mózgiem, spermiarz. Na patronite zostało 300zł miesięcznie, głównym oglądającym było dużo bliżej do lewicy i po tej aferze go nienawidzą.
@ofiaralosu: w top miesiącach to 28k. Ale ogólnie w ostatnim roku poniżej tysiąca. Jak ktoś go oglądał tak jak ja to od 2019 już czuł że coś z nim jest mocno nie tak i ludzie odchodzili. Teraz stracił resztki które miał i najbardziej zagorzałych fanów
@Kantar: nie wiem czy to byl 2019, ale pamietam, ze w pewnym momencie nagle mocno zjechal na wadze, tak wrecz niezdrowo wygladal, jakby na cos chorowal. Cos chyba gadal ze zaczal trenowac biegi czy uj wie ale i tak cos mi nie gralo. Podejrzewam, ze to juz te ladne pare lat temu musialy wjechac te wszystkie uzywki i byla juz tylko rownia pochyla
Cos chyba gadal ze zaczal trenowac biegi czy uj wie ale i tak cos mi nie gralo. Podejrzewam, ze to juz te ladne pare lat temu musialy wjechac te wszystkie uzywki i byla juz tylko rownia pochyla
@Kantar: przeciez sam mówił kilka lat temu ze nawet zachecal widzów do usunięcia ich subskrybcji z patronite bo juz od dawna zarabia kilka razy tyle i bez tego wiec nie czuł sie fair z takim zdaniem z nich kasy co ty #!$%@?
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Taki artysta, podróżnik, myśliciel tysiące na patronite można było być dumnym z syna. A naprawdę ćpun z przeżartym mózgiem, spermiarz.
Na patronite zostało 300zł miesięcznie, głównym oglądającym było dużo bliżej do lewicy i po tej aferze go nienawidzą.
Musi być samotny jak nigdy
#gonciarz
Ale ogólnie w ostatnim roku poniżej tysiąca. Jak ktoś go oglądał tak jak ja to od 2019 już czuł że coś z nim jest mocno nie tak i ludzie odchodzili. Teraz stracił resztki które miał i najbardziej zagorzałych fanów
Sam przestałem go oglądać w tamtym okresie
Komentarz usunięty przez autora
@bezzebna_modliszka: no akurat gonciarz to biegał maratony