Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Hejka, poszukuje osób, które posiadają nagranie z kamerki samochodu, które jechały autostradą A2 z Warszawy w kierunku Łodzi w godzinach porannych 11:00 - 11:30 w dniu 30 września.
Ok godzinie 11:20 prawdopodonie pijany koleś spowodował stłuczkę z dwoma samochodami kilka kilometrów przed zjazdem na Grodzisk Mazowiecki. Po kolizji zjechał na awaryjny pas ruchu, błagał o niewzywanie policji, następnie wsiadł do samochodu i uciekł z miejsca zdarzenia. Może ktoś z Was zauważył tą sytuację przejeżdzając i ma to zarejestrowane.
Dzięki z góry za pomoc!
Na