Wpis z mikrobloga

To że pis podejmie próbę sfałszowania wyborów to wiadomo jest na 100%. D--a im się nieziemsko pali. Jestem ciekaw co ludzie w takiej sytuacji zrobią.

#bekazpisu
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arthasss dlaczego niezapisales sie do komisji obwodowej lub na męża zaufania by obserwować proces liczenia itp ? Najlepiej oskarżać o fałszerstwo
  • Odpowiedz
  • 0
@Dezeus Nie zapisałem się bo pracuje też w niedzielę. Ewentualnie jeśli ta odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje to mogę Ci powiedzieć fallus Cię to obchodzi, czemu nie zapisałem się do komisji obwodowej.

Tak będę ich oskarżał o fałszerstwo, bo są do tego zdolni, bowiem ta władza wielokrotnie oskarżała i mataczyła i uważała że nie robi nic złego, bo wykonuje wolę suwerena. Respiratory, seicento, afera wizowa, rakiety pod Bydgoszczą.
  • Odpowiedz
@Arthasss: Wybory już powinny zostać unieważnione, bo przejęcie mediów, ograniczanie dostępu do informacji zakłamuje rzeczywistość, fałszuje wyniki wyborów i jest sprzeczne z demokracją. Nie ma jednak nikogo, kto by to wyegzekwował.
  • Odpowiedz
@Arthasss:

To że pis podejmie próbę sfałszowania wyborów to wiadomo jest na 100%.

Wszystkie sondaże dają obu stroną sondaże na ostrzu noża, ale idź w wyparcie i huraoptymizm, bo widziałeś dużo ludzi w Warszawie, że PiS przegra. PiS nie przegrał, PiS po 8 latach rządzenia nadal ma największe poparcie w kraju, to nie jest "d--a się nieziemsko pali".

Na poziomie komisji wyborczych Tusk dość sensownie zbiera obserwatorów żeby obserwowali za w czasu, bo komu można będzie narzekać jeśli faktycznie by tak było prokuratura i PKW są skorumpowane. Fałszerstw PiS może obecnie dokonywać co najwyżej w wioskach na których i tak ma w c--j poparcia, ale nie jest liczba głosów żeby to
  • Odpowiedz
@Arthasss: to po co kłapiesz dziobem że wybory są fałszowane jak nie masz na to dowodów. Poza tym obrażasz kilkaset tyś ludzi którzy do rana liczą te głosy, a są z różnych opcji politycznych.
  • Odpowiedz