Aktywne Wpisy
PolishPsycho +27
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +49
#wypadek #bmw #bekazpisu
W Polsce osoby z plecami nie siedzą, a nawet jak będzie kręcony Małysz i inba rozniesie się na całą Polskę to i tak nic to nie da. Policja poudaje że coś tam robią, wyborcy pislamu zapomną i sprawa
@Megawonsz_dziewienc: Ja sądzę że każdy powiązany z nim jest teraz obsrany. Za głośno się o tym zrobiło a przed wyborami PiS będzie głodny krwi nawet wśród swoich.
@masz_fajne_donice:
A myślisz, że dlaczego dali mu czas na ucieczkę, i dopiero jak zniknął robią słodkie oczka i udają praworządną władzę?
akcja typu "młody, my jeszcze przez chwilę ogarniemy ten kocioł, a ty w tym czasie pakuj walizki".
Tak to widzę.