Aktywne Wpisy
lubie-sernik +429
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +83
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Nagle po latach przypominają sobie, że dawały d--y za k--s, zasięgi i wygodne życie.
Siedziały cicho ale jak tylko poczuły, że ofiara lekko krwawi to rzuciły się całą watahą, wyciągając wszystkie screeny i nagrania, które miały przygotowane właśnie na taką okazje. Wszystko spreparowane tak, żeby same wypadły jak najlepiej.
Kwintesencją tej afery jest Kasia Gonciarzowa, która dając d--y zapewniła sobie udziały w agencji marketingowej, zasięgi w mediach społecznościowych i wygodne życie. Dzięki Gonciarzowi typiara może teraz latać po pustyni na golasa, naćpana, z nowym fagasem i mieć w------e na wszystko. I jak mleko się rozlało to nagle jej się przypomniało, że agencja ostrzegała modelki przed Gonciarzem. Ha tfu! na nią i wszystkie te atencyjne kłamliwe szony!
#gonciarz #afera #gargamel #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
Więc jak Gargamel wyszedł na kontrolującego, chorobliwie zazdrosnego, toksyka. Tak do Gonciarza nie ma zbytnio się co czepiać że jest hipokrytą, co najwyżej ćpunem z problemami psychicznymi.
Ale sam s--s traktował jak na progresywną osobę przystało. ( ͡º ͜ʖ͡º)