Janusz pisze że " Posiadam konto zniżkowe Wizz Discount Club, możliwe jest zatem kupno w cenach WDC. " . Sam nie korzystałem, ale jak przyjdzie lecieć wizzairem to na pewno skorzystam.
@pampuszek: To się rzadko opłaca, bo jeśli chcesz lecieć sam, to musisz kupić też bilet dla osoby, która dysponuje taką kartą. Opłacalne jest tylko przy bardzo tanich biletach.
@semperfidelis: To lipa w takim razie. Chociaż zawsze latałem wizzairem do UK, a ostatnio poleciałem ryanairem i nim już raczej będę latał, bo po pierwsze więcej miejsca na nogi ( takie moje odczucie ) , po drugie można zabrać większy bagaż podręczny niż w wizzair .
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
http://allegro.pl/rezerwacje-wizzair-wizz-air-ryanair-kerad-i3990672607.html
Janusz pisze że " Posiadam konto zniżkowe Wizz Discount Club, możliwe jest zatem kupno w cenach WDC. " . Sam nie korzystałem, ale jak przyjdzie lecieć wizzairem to na pewno skorzystam.
Inna sprawa jest z kartą Citibanku Wizz (chociaż teraz nie wiem czy jeszcze są zniżki przy zakupie nią)
@KtoToTaki: Gdzie chcesz lecieć? :)